Yeni iş ve stres...

cceylann

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
39
0
16
Eskişehir
mrb arkadaşlar benim sıkıntım işle ilgili.
yeni bir işe başlamak üzereyim ama çok kararsızım. Size kısaca anlatayım.
2 hafta önce muhabirlik için yeni açılacak bir gazeteye iş başvurusunda bulundum ve olumlu geçti işe alındığımı söylediler. ama başlarken ses kayıt cihazını ben alıcakmışım onlar bana maaşımda parasını vereceklermiş.
Tamam dedim bana haftaya ptesi başlıcaz dediler. Yeni kıuruldukları için yeni bir ofis açacaklarmış.
Ptesi oldu aramadılar, salı aradı ve çarşamba başlıcaz ben sizi arıcam dedi aramadı. aradan bikaçgün geçti ctesi akşamı aradı bu pazartesi (yarın) başlıyoruz dedi.
Adresi verdi sabah gel dedi.
Benim bu iş konusunda tecrübem yok, onlar biliyor ve öğreticez diyolar ama kafama takılan, bana daha ilk başlarda sürekli erteleyen gün verip aramayan kişiler, maaş günü de aynı şeyleri yaparlar mı veya sigorta yapmayı ertelerler mi.
Yeni kurular bi şirket oldugu için beni korkutuyo ama işi öğrenmekte istiyorum.
birde ilk işe başlarken cihazı ben alıcam eğer iki gün sonra sorun çıkarsa işten ayrılmak zorunda kalırsam yaptıgım masrafla kalıcam. sonuçta sonradan işime yarayacak bişey deil.
Sonuçta maaş ve sigorta için çalışıcam bide bunlarda sorun yaşarsam. bilemedim ne yapmalıyım.

Başka iş fırsatın yoksa burada başla ama cihazın en ucuzunu al. Farklı iş imkanın varsa yeni kurulan şirketleri tercih etme.

bende iş arıyorum yarın bende gideceğim tedirginim
bence işi öğrenmek istiyorsan git
bikaç gün süre iste olcak gibiyse al cihazı

Back
X