• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni iş ve yanlızlık

binonur

herşeyimsin sen benim.
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
152
0
116
İzmir
[font=...........................................................

Son düzenleme:
öğretmenler arasındada mı oluyo bi çocuk gibi yeni geleni aralarına almamak fln çok ilginç.sizde aralarına girmeye çabalamayın.yeni gelen öğretmenle muhabbete dvm edin.komşu muhabbettindede aynı şey millet bakmıyosa sizde bakmayın

Sizinki gibi olaylari hatta daha kotulerini dinledim ogretmen arkadaslarimdan ve akrabalarimdan. Yanlis anlamayin hepsi degil (kuzenlerimin hepsi ogretmen) ama BAZİ ogretmenlerin belli asamadan sonra hem kisilik hemde bilgi donanim acisindan kendilerini gelistirmediklerini dusunuyorum.

Cok haklisiniz siz yenisiniz onlarin sizi sohbetlerine almasi gerek. Siz nasil pat diye atilacaksiniz. Selam olayi ayri bir terbyesizlik. Ama zaten soyluyorsunuz ya sohbetleri acmiyor beni diye. Tatli sohbetler edemeyen ve tatli tatli aralarina alamayan bir garip insan toplulugu demek. Zaten oyle olurya durum bellidir gelen onlara uymus gelen onlara uymus bir gurup insancik olusmustur.

Benim tavrimsa uzaktan seyretmek olurdu. Hatali arkadaslarim olacagina yalniz olayim daha iyi. Birakin sizi sessiz bilsinler. Eminim iclerinde bir gidimda olsa size yakin biri vardir yada yeni tayin olarak gelir. Dua edin. Sizi cok iyi anliyorum is yerinde biricikde olsa arkaas cok onemli. Yeni ortama alismak cok zor. Sizi tanimasamda diyebilirimki sorun sizde degil hocam.

Birde soyle dusunun ilelebet orda olmayacaksiniz ya, gun gelip tayin olacaksiniz.

Sizinki gibi olaylari hatta daha kotulerini dinledim ogretmen arkadaslarimdan ve akrabalarimdan. Yanlis anlamayin hepsi degil (kuzenlerimin hepsi ogretmen) ama BAZİ ogretmenlerin belli asamadan sonra hem kisilik hemde bilgi donanim acisindan kendilerini gelistirmediklerini dusunuyorum.

Cok haklisiniz siz yenisiniz onlarin sizi sohbetlerine almasi gerek. Siz nasil pat diye atilacaksiniz. Selam olayi ayri bir terbyesizlik. Ama zaten soyluyorsunuz ya sohbetleri acmiyor beni diye. Tatli sohbetler edemeyen ve tatli tatli aralarina alamayan bir garip insan toplulugu demek. Zaten oyle olurya durum bellidir gelen onlara uymus gelen onlara uymus bir gurup insancik olusmustur.

Benim tavrimsa uzaktan seyretmek olurdu. Hatali arkadaslarim olacagina yalniz olayim daha iyi. Birakin sizi sessiz bilsinler. Eminim iclerinde bir gidimda olsa size yakin biri vardir yada yeni tayin olarak gelir. Dua edin. Sizi cok iyi anliyorum is yerinde biricikde olsa arkaas cok onemli. Yeni ortama alismak cok zor. Sizi tanimasamda diyebilirimki sorun sizde degil hocam.

Birde soyle dusunun ilelebet orda olmayacaksiniz ya, gun gelip tayin olacaksiniz.

saolasın sölediklerin birazda olsa içimi rahatlattı canım. en iisi biraz daha beklemek, gözlemek. insan ister istemez üzüyor kendini . kötü bür durum çünkü ... tabii öle aksama kadar lak lak dövecek biri deil ama iki kelam edecek bi insanın olması da önemli sonuçta. ve su konuda gercekten haklısınız önceden de çok duyardım öğretmenler odası biraz sorunlu bir ortammiş... ( öğrt arkadslarım yanlış anlamasın illaki hepsi böle olacak die bir kaide yok tabi)

Bir de öğretmen olacak da , nakil gelen öğrenciyi dışlamamayı öğretecek bu tipler. Olgunluktan uzak, aldığı formasyona rağmen insani vasıfları gelişmemiş tipler işte.Yazık, çoluk çocuk böyle tiplerin elinde büyüyor.

Merak etmeyin, bir süre sonra içlerinden birileri mutlaka size yaklaşmaya başlar, çünkü onların da kendi içinde gibi görünüp de birbirini sevmeyen ve yeni insanlara ihtiyacı olanlar çıkacaktır.

merhaba, nasıl anlatsam bilmiyorum ama bu durum canımı o kadar sıkıyor kiiii...
öğretmenim. şubat dönemınde eş durumundan eşimin bulunduğu şehre geldım ve aynı okulda görev yapmaya başladık. benimle birlikte gelen yenı bır öğretmen daha var. nese ilk günler alışma durumu olduğu için sessiz sakın geçti.. ancak 2. dönem başlayalı 5 hafta oldu ve sessizlik hala devam ediyor :( . kendileri bir grup kurmuş bayanlar bir grup erkekler başka bir grup bu şekilde takılıyorlar ve yenı kişileri - ki bunlar biz oluyoruz- aralarına almıyorlar. o kadar sıkıldım ki bu durumdan muhabbetler hep kendilerinin anlayacağı tarz bildikleri konulardan.. hıı ortak konular da olsa senı duymamazlıktan geliyorlar. bende öle çok atılgan bi insan deilim ama onların yaptığıda gercekten ayıp. ders esnasında bile öğrt. ler odasından olduğumdan daha çok eğleniyorum. zilin çalmasını teneffüs olmasını istemiyorum bile. eşimle aynı okulda olduğumuz gün sadece 1 gün ve o nöbetçi olduğu için onunlada vakit geçiremiyorum . ya düşünüyorum da tamm yapmak zorunda deil ama sonucta esimi kaç zamandır tanıyorlar ne bileyim ortak etkınlık yaptıklarında cağırabilirler. hadı geçtım normal muhabbet ortamında katabilirler ama nerdeee.... benımle aynı zamanda gelen öğrt. ile de konuştum o da yakınıo bu durumdan. onunlada haftanın bi günü bi araya gelioruz ve bi araya geldiğimizde çok ii vakıt geçirebiliyoruz anlamadım kı bende mı sorunnn... çoğu insan çekıngende olsam güler yuzlu sıcak kanlı olduğumu düşünür. nerde yanlış ya da eksık var anlamadım.. ayrıca burası küçük bi ilçe ve konu komsu ilişkisi dışında pek bişi yapılmıo. ama ben ona da razıyım bı komsum kapımı çalsa nasılsın deseeeee... :( ...

apt de görseler slm vermiolar sankı insan yıyoz. napıcam ben ya eşime açtım bu durumu o da kendı üstüne alındı ben sana yetmıo muyum dıe .. ne zamandır ayrıyız bak artık yanımdasın sen benımle vakıt geçirmekten sıkılıosun dıe tartısmaya başladık. ama elımde deil. bende kesın bi uğursuzluk var ilkokul orta okul lise üni de dahıl hiç bi sınıfımda birlik beraberlık yoktu arkadaslık yoktu. suan eskılerden görüştüğüm 1 kaç arkasım var şükür yine onlar var :( ...

uzun oldu biliorum ama canım o kadr sıkkın kı uyuyamadım bile paylaşmak istedim.. içimi dökmek ya da ... bu yazımı okuyup saçma olduğunu düşünebilirsiniz.. kusura bakmayın.
canıım ya hiç moralini bozma uğursuzluk sende değil daha doğrusu olaydaki durumun adı uğursuzluk değil terbiyesizlik, medeniyetten yoksun bi okula düşmüşsün. İnsan dediğin yeni eski diye ayırt etmez.Allahın selamın herkese vermek zorundalar onlar. Ama boşcer kendi çaplarında takılsınlar körler sağırlar birbirini ağırlar. Böyle yaparak hiç geliştiremezler kendilerini:19:. sen bence o yeni öğretmen arkadaşınla daha çok muhabbet etmeye çalış:34:

değil mi ama?? ama kararı mı verdim ben konusacağım ister konussunlar ister konusmasınlar onların lutfuna da kalmayacağm.. dğer öğrt arkadasıda yarın evime davet etmeyı düşünüyorm bayadır niytliydim ama kar yuzunden bı turlu kısmt olmamıştı. hayrlı bakalım. neler olcak yarın.

bence sorun senin kocanda. bu grup ya senin kocana gıcık sende eşisin diye seni sevmiyolar. yada aralarından biri kocana göz koymuş gibi geliyo.

Back
X