Sizinki gibi olaylari hatta daha kotulerini dinledim ogretmen arkadaslarimdan ve akrabalarimdan. Yanlis anlamayin hepsi degil (kuzenlerimin hepsi ogretmen) ama BAZİ ogretmenlerin belli asamadan sonra hem kisilik hemde bilgi donanim acisindan kendilerini gelistirmediklerini dusunuyorum.
Cok haklisiniz siz yenisiniz onlarin sizi sohbetlerine almasi gerek. Siz nasil pat diye atilacaksiniz. Selam olayi ayri bir terbyesizlik. Ama zaten soyluyorsunuz ya sohbetleri acmiyor beni diye. Tatli sohbetler edemeyen ve tatli tatli aralarina alamayan bir garip insan toplulugu demek. Zaten oyle olurya durum bellidir gelen onlara uymus gelen onlara uymus bir gurup insancik olusmustur.
Benim tavrimsa uzaktan seyretmek olurdu. Hatali arkadaslarim olacagina yalniz olayim daha iyi. Birakin sizi sessiz bilsinler. Eminim iclerinde bir gidimda olsa size yakin biri vardir yada yeni tayin olarak gelir. Dua edin. Sizi cok iyi anliyorum is yerinde biricikde olsa arkaas cok onemli. Yeni ortama alismak cok zor. Sizi tanimasamda diyebilirimki sorun sizde degil hocam.
Birde soyle dusunun ilelebet orda olmayacaksiniz ya, gun gelip tayin olacaksiniz.