16 hafta sonuna kadar kullanacağım zaten ücretsiz izine de ayrılabilirim ama yine de daha sonra tayin imkansız fiilen çalışmam şart o yüzden 16 hafta dan sonra hemen çalışayım diyorumdoğum izni ne kadar kamuda ?
sonuna kadar kullanın dönünce bakarsınız duruma tekrar..
16 hafta sonuna kadar kullanacağım zaten ücretsiz izine de ayrılabilirim ama yine de daha sonra tayin imkansız fiilen çalışmam şart o yüzden 16 hafta dan sonra hemen çalışayım diyorum
Eşim ilde kalacak mecburen hafta sonları gelecek ile 2 saat bu ilçe bebeğe de annem ben gelir bakarım kalırım senle sende sık dişini 1 sene dedi.hımm anladım yani 1 seneye dahil değil izinler..
valla bilemedim ki.. bebekle daha zor olmaz mı ?
eşinizle beraber mi kalıyorsunuz peki tayin olduğunuz yerde?
ne kadar cezalı olunuyor istifa edince belki bebek büyüyene kreşe vs gidecek zamana gelene kadar geçer o sürede..
Haklısın aslında ama işte ne bileyim Burayı bir görsen burdan daha kötü yerde olanlara allah sabır versin insanlar 4 sene mecburi görev yapıyor zor çok zorÖnce doğum izni sonra ücretsiz izin kullan.Ondan sonrasını da sonra düşünürsün.Boş ver gelmemiş geleceğin tasasına şindiden düşmeyi,bebeğini düşün gerisini ötele gitsin.
Eşim ilde kalacak mecburen hafta sonları gelecek ile 2 saat bu ilçe bebeğe de annem ben gelir bakarım kalırım senle sende sık dişini 1 sene dedi.
Zordur elbette tahmin edebiliyorum. Bebeğin doğduktan sonra karar verirsin.Ben doğumdan önce iki ay sonra azar azar da olsa işime dönerim diyordum.Kızım 9 aylık oldu işe zar zor başladım işe.iş kendi işim olunca onun biraz rahatlığı vardı tabi.Ekonomik anlamda çok zorlamayacaksanız kullanabildiğin tüm izinleri kullan derim.Bu ülkede bugünden yarına bile çok şey değişiyorken dert etme boş yere şimdiden.Haklısın aslında ama işte ne bileyim Burayı bir görsen burdan daha kötü yerde olanlara allah sabır versin insanlar 4 sene mecburi görev yapıyor zor çok zor
Eşim ilde kalacak mecburen hafta sonları gelecek ile 2 saat bu ilçe bebeğe de annem ben gelir bakarım kalırım senle sende sık dişini 1 sene dedi.
geçici olarak kal
doğum iznini maddi olarak çok zorlamıyorsa ücretsiz de al evinde eşinle ol
sonra düşünürsün
o zamana çok sular geçer köprülerin altından
eşinden uzakta bebek ile zor olur sağlıklı baba çocuk ilişkisi de olmaz
gerekirse eşin yollarda yaşayacak ama sadece hafta sonu yıpratır sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?