Yeni is

Darknesslady2109

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
142
73
13
38
Bugün yeni işe girdim on muhasebe bir tesisat dükkanında genellikle tek kalicam ama işyeri sahibi sabahtan hiçbir şey ogretmeden tek bırakıp gitti beni saatlerdir yalnızım azıcık dükkanı temizledim ama neyin noldugunu bilmiyorum insan ilk günden yalnız bırakılır mı zaten ankesiyeteden muzdarip bir insanım dükkan ahir gibi kullanılmış arkada bira şişeleri ama ülkede işsizlik had safhada lütfen olumlu dusunmem için birşeyler yapın kk 10 aydır issizim ama burdanda nefret ettim

Kurumsal olmayan yerlerin makus kaderi... Daha iyisini bulana kadar sabredin. Heralde birileri gelip gösterir size neyin ne olduğunu..

Dikkat et öncelikle, onun dışında da madem tek ve rahatsın kolayca iş arayıp daha iyisini kısa sürede bulursun umarım. Gerçekten işsizlik çok kötü..

Boşver rahatına bak illa ki gösterir birileri. Maaşını alırsan sorun olmaz

öyle bir işeyerine layıkmı görüyorsun kendini, asla öyle bir yerde çalışmazdım...

İşsizlik çok yoğun İzmir'de 2 ünv bitirdim ama işveren çok merhametsiz olmuş ve işyerinde nolursa olsun alkol bana çok doğru gelmiyor içene saygım var bende içiyorum ama 1 gün sonra gelecek elemanın gözüne bira şişesi sokmanın manası yok bu ayıptır

Aslan yattığı yerden belli olur derler. Öyle bir işyeri muhtemelen lakayıt bir yerdir zaten, ne yaparlar ne idüğü belirsiz tipler midir nedir belli değil; çıktığınız iyi olmuş. Daha yeni Ankara'da ünlü bir profesör veteriner hekimin yanında çalışan hekime tecavüz ettiği haberleri çıktı ve yani o bahsedilen hayvan hastanesi çok bilindik, çok nezih bir semtte, çalışanların "kaliteli" olarak bilindiği bir yer. Daha iyi işler çıkar inşallah karşınıza, bazı şeyler paradan önemli. Üzülmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…