- 20 Ekim 2018
- 142
- 73
- 13
- 38
- Konu Sahibi Darknesslady2109
-
Bugün yeni işe girdim on muhasebe bir tesisat dükkanında genellikle tek kalicam ama işyeri sahibi sabahtan hiçbir şey ogretmeden tek bırakıp gitti beni saatlerdir yalnızım azıcık dükkanı temizledim ama neyin noldugunu bilmiyorum insan ilk günden yalnız bırakılır mı zaten ankesiyeteden muzdarip bir insanım dükkan ahir gibi kullanılmış arkada bira şişeleri ama ülkede işsizlik had safhada lütfen olumlu dusunmem için birşeyler yapın kk 10 aydır issizim ama burdanda nefret ettim
Bu işe senin yerine eşin girseymiş keşke10 aydır issizim şu an esimde issiz ama yağmurdan kaçarken dokuya mi tutuldum anlayamadım çok kötü hissediyorum kendimi
öyle bir işeyerine layıkmı görüyorsun kendini, asla öyle bir yerde çalışmazdım...Bugün yeni işe girdim on muhasebe bir tesisat dükkanında genellikle tek kalicam ama işyeri sahibi sabahtan hiçbir şey ogretmeden tek bırakıp gitti beni saatlerdir yalnızım azıcık dükkanı temizledim ama neyin noldugunu bilmiyorum insan ilk günden yalnız bırakılır mı zaten ankesiyeteden muzdarip bir insanım dükkan ahir gibi kullanılmış arkada bira şişeleri ama ülkede işsizlik had safhada lütfen olumlu dusunmem için birşeyler yapın kk 10 aydır issizim ama burdanda nefret ettim
İşsizlik çok yoğun İzmir'de 2 ünv bitirdim ama işveren çok merhametsiz olmuş ve işyerinde nolursa olsun alkol bana çok doğru gelmiyor içene saygım var bende içiyorum ama 1 gün sonra gelecek elemanın gözüne bira şişesi sokmanın manası yok bu ayıptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?