Yeni karar ve yeni bir iş için görüşme

_Ozis_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
73
21
48
İstanbul
Merhaba, öncelikle hepinize güzel günler diliyorum;

Benim ki dert değil gibi aslında ama düşündürücü.
Yeni bir karar aldım ve Allah'ın izniyle kapanmaya karar verdim.
Ancak iş arama sürecinde bildiğiniz gibi bir çok iş arama sitelerine kaydım var. Bir çok yerden açık fotoğraflarımı sildim ama iş arama sitelerinde unutmuşum. Bugün bi firma aradı iş görüşmesi için, kimyevi maddeler üreten bi firma Levent'te bi plaza da. Ancak görüşmeye nasıl gideceğime karar veremedim.

Acaba ilk görüşmeye açık gidip, kapanma fikrimi beyan etsem mi? Buna göre bir yol izlenir en azından (firmayı araştırdım ancak kapalı ya da açıklık hakkında birşey bulamadım )

Fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim.

madem kapanmayı düşünüyorsun kapalı git sorun olup olmayacağı baştan belli olmuş olur böylece

Şöyle birşey geldi aklıma ve uyguladım.
yarın ki görüşmeye geleceğimi bildirdim ve kapanmayı düşündüğümü, şirket açısından bir teşkil edip etmediğini sordum. ediyorsa görüşmenin de anlamı yok diye düşündüm

Başınızı örtmüşseniz öyle gidin. Tepkilerini anlamış olursunuz.

ne dediler

yani bana böyle bir soru gelse afallarım

kapanmamış ama ileride bunu düşünüyor ve benim şirket politikamı soruyor diye

Hayırlı olsun bence yaptığınız doğru hem kapalı olarak çok çalışan var
Uygun bir iş bulursunuz inş.

madem kapanmayı düşünüyorsun kapalı git sorun olup olmayacağı baştan belli olmuş olur böylece

Başınızı örtmüşseniz öyle gidin. Tepkilerini anlamış olursunuz.

ne dediler

yani bana böyle bir soru gelse afallarım

kapanmamış ama ileride bunu düşünüyor ve benim şirket politikamı soruyor diye

Hayırlı olsun bence yaptığınız doğru hem kapalı olarak çok çalışan var
Uygun bir iş bulursunuz inş.

Hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Mail atıp sordum, telefona ulaşamadığımdan; henüz bir bilgi alamadım. Bazı firmalar kapalı istemiyor, benimde böyle bir düşüncem varsa bilmek hakımda. çünkü bu süreçte kapanmış olursam ne olacak? Ben sormakla doğru yaptığımı düşünüyorum...

şunu demek istedim her gün orada çalışan insanlardan da aklından kapanmak geçen olabilir

şu an fiilen kapalı iseniz kapalı gidersiniz bakarlar istemezlerse almazlar; açık iseniz açık gidersiniz ortama bakarsınız; eğer kapanınca ben burada yapamam derseniz işi kabul etmezsiniz

benim düşüncem var diyorsunuz da ne zaman kapanacaksınız belli değil

örneğin belki ben hep kapalı istiyorum; siz ileride düşünüyorum dediler; başladınız o ileride bölümüm uzadı da uzadı

bence çok kendinizi baskı altına almayın şu an markete nasıl gidiyorsanız iş görüşmesine de o şekilde gidin yani kapalı ya da açık olarak

Eskiye nazaran çoğu firma artık tesettürlü eleman çalıştırıyor.
Belki bir sıkıntı olmaz hatta hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Ama şuan ki halinizle gitmekte fayda var. Ama mail atmak yerine tesettürlü halinizle gitseniz puanınız daha yüksek olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…