Yeni katıldım buraya

Slm anne adayları :) Benimde bir sorum olacak sizlerde durum nasıl merak ediyorum.12 haftalık hamileyim.Göğüslerimde ilk günden bu yana hassaslaşma var evet ama büyüme ve koyulaşma hiç yok.zaten zayıf biri olduğumdan göğüslerim oldukça küçük. Büyümeyecekler bebeğime süt veremicem diye şimdilerde buna kafayı taktım :KK43: Siz durum nasıl ? Gögüslerin belirgin şekilde büyümesi hangi haftalara denk gelir?

Slm anne adayları :) Benimde bir sorum olacak sizlerde durum nasıl merak ediyorum.12 haftalık hamileyim.Göğüslerimde ilk günden bu yana hassaslaşma var evet ama büyüme ve koyulaşma hiç yok.zaten zayıf biri olduğumdan göğüslerim oldukça küçük. Büyümeyecekler bebeğime süt veremicem diye şimdilerde buna kafayı taktım :KK43: Siz durum nasıl ? Gögüslerin belirgin şekilde büyümesi hangi haftalara denk gelir?
Saçmalama cnm küçük göğüsler de daha çok süt olurMuş önemli olan göğüs ucunun olmasi

Saçmalama cnm küçük göğüsler de daha çok süt olurMuş önemli olan göğüs ucunun olmasi
Bende öyle duydum. Süt bebeğin nasibine göre gelir göğüsle ilgisi yok diyorlar.Eee tamam da göğüs yok ortada kardeşim :oops: yani şöyle izah edeyim 1.55 boy ve 50 kilo bir bayanım.göğüslerim yok denecek kadar küçük.Bide göğüs ucu falan dabariz belirgin değil nasıl anlatayım bilemedim ki. Herkes şimdi biraz büyemesi lazımdı dr a bi sor bilmem ne falan diyor insanın morali bozuluyor :(

Bende öyle duydum. Süt bebeğin nasibine göre gelir göğüsle ilgisi yok diyorlar.Eee tamam da göğüs yok ortada kardeşim :oops: yani şöyle izah edeyim 1.55 boy ve 50 kilo bir bayanım.göğüslerim yok denecek kadar küçük.Bide göğüs ucu falan dabariz belirgin değil nasıl anlatayım bilemedim ki. Herkes şimdi biraz büyemesi lazımdı dr a bi sor bilmem ne falan diyor insanın morali bozuluyor :KK43:

48 kg ile 18 yaşında hamile olan akrabam 4 çocuğu var
göğsü küçücük ucu varmıydı tam bilmiyorum yaş olarak benden 10 yaş büyük ozamanlar göğüs ucunu konuşmuyorduk haliyle ama sütüm bol şükür derdi... o odadan çıkınca arkasından fındık kadar göğsünde nasıl fazla süt oluyor diye dedikodusu yapılırdı :KK57:

48 kg ile 18 yaşında hamile olan akrabam 4 çocuğu var
göğsü küçücük ucu varmıydı tam bilmiyorum yaş olarak benden 10 yaş büyük ozamanlar göğüs ucunu konuşmuyorduk haliyle ama sütüm bol şükür derdi... o odadan çıkınca arkasından fındık kadar göğsünde nasıl fazla süt oluyor diye dedikodusu yapılırdı :KK57:
Ahh işte o fındık göğüslülerden biri de benim :D Banada ütü masası gibisin derlerdi lisedeyken :oops: Şimdiden ütü masasısından halliceyim. Biraz endişeleniyorum 3 ay oldu ne kilo aldım ne kilo verdim.Annem beni emzirememiş ilaç kullanması gerektiği için. Sen anne sütü almadın o yüzden gelişmedin der hep bana kardeşlerim daha iriler çünkü.Şimdi bende emziremicem sütüm olmıcak diye korkuyorum :KK17:

Canım benim de göğüslerim çok küçük oğluma hamileyken büyümediler hiç ben de endişelendim senin gibi ama 1 yıldan fazla emdi oğlum banyo yaparken fayanslara fışkırıyodu sütler bunun büyüklük küçüklükle ilgisi yok yani korkma :)

Canım benim de göğüslerim çok küçük oğluma hamileyken büyümediler hiç ben de endişelendim senin gibi ama 1 yıldan fazla emdi oğlum banyo yaparken fayanslara fışkırıyodu sütler bunun büyüklük küçüklükle ilgisi yok yani korkma :)
Maşallah maşallah :) inş benimde evladıma yetecek kadar sütüm olur.Kilo da alamayınca korkularım iyice arttı herseyi kuruntu yapar oldum şu sıra :/

Back
X