Yeni kisi?

Siz instagram profilinizin biyografi kısmına bekar erqeqler eqlesin, sadece dm mi yazıyorsunuz? Bana kimse instagramdan tanışalım mı yazmadı. Belki de fotoğrafım varken hesabım gizli olduğu içindir. Sonrasında da sildim kendimin olduğu fotoğrafları ve herkese açtım hesabımı. Blog gibi kullandım. Yine yazmadılar.

Nasıl ortamları takip ediyorsunuz da yazıyorlar anlayamıyorum. Kendinize çeki düzen verin ki onun gibi tipliler sizi bulmasın. Siz kendiniz o tiplilere sinyal yakıyorsunuz ki geliyorlar.

Nette tanıştığınız birine ilk mesajınız ne merak ettim
Merhaba erkek arıyorum falanmı
Bence sende pek masum değilsin gibi
Burda saf kız gibi görünmek hoşuna gidiyor sanırım
Bir milyon kere seni uyarıyor herkes başına iş gelecek diye
Aynı konuları defalarca açıp iki yorum yazıp bırakıyorsun
Kendini sevmeyi saygı duymayı öğren Bu yaptıkların sana yakışıyor mu
Geç aynanın karşısına sor kendine

Kizlar yeni konuyla geldim. Netten biri cevap yazmadi demistim hatirlarmisiniz bilmem ertesi gun yazdi bana acik foto at diyor sessiz bir yere gidelim falan diyor amaci ne bunun sinirim bozuldu. Birde butun erkekler mi boyle. Bana mi boyle denk geliyor?
Amacı senin iç güzelliklerini keşfetmek,sessiz yere de gitmek istiyor ki beraber saklambaç oynayın 🥰

Kk rainy nin akıl butonu gibi, rainy düğmeye basıyor herkes aslında ''doğru olduğunu bildiği ama teyit etmek istediği'' şeyleri tekrar hatırlatıyor ve çekiliyor.

Ama bu süreç hiç bitmiyor :KK35:

Hayatımda bir şey eksik ama ne olduğunu bulamıyordum. Meğer Rainyy'miş :)
Gitmedin di mi tenhalara, gitme öyle yerlere. Mervelere gidiyorum diyen kızlar gidiyor oralara. Gitme Mervelere. Merveler cıs.

Back
X