- 24 Şubat 2013
- 410
- 110
- 103
Merhabalar.
4 gündür kendime özgü kurallarla diyet yapıyorum.
Aslında daha önce Karatay ile 6 kilo kadar vermiştim ama beni çok zorlayan bi diyet olmuştu.
Açıkçası daha serbest olmak istiyoruuum ve kurallarımı yazıyorum belki bana katılmak isteyen olur :)
-En önemli kural; Ekmek yememek. Belki tabağınızı sıyırmanız için 1 lokmacık olabilir
Kahvaltıda bile ekmek yok.
-Çoğu şey yenebilir ama çok az miktarda.
- Pilav, makarna, börek, pasta, tatlılar mümkün oldukça yenilmeyecek. Çok canımız çekerse 1 parça.
-Yeşilçay ! olmazsa olmaz :) günde 2 bardak kadar taze demlenip içelecek.
- Aburcubur az miktarda yenebilir, (canım çektikçe)
- Ve tabii ki kalori yakmak da çok öenmli. Yani sporlar, egzersizler. Ben evde mümkün olduğunca hareket halindeyim. Sağolsun annem çoğu işi bana yaptırıyor :) sonra evde mekik falan çekiyorum. Ve günde 45 dk.ya yakın dışarıda bisiklet sürüyorum :) Bunlar en azından yediklerimi eritmemi sağlıyoor :)
Yarından itibaren yediklerimi yazacağım inşallah.
Desteklerinizi bekleriiim :)
Bu arada ;
Başlangıç kilom: 65
Hedef kilom: 55
Verilecek kilo : 10
~ ~ ~
4 gündür kendime özgü kurallarla diyet yapıyorum.
Aslında daha önce Karatay ile 6 kilo kadar vermiştim ama beni çok zorlayan bi diyet olmuştu.
Açıkçası daha serbest olmak istiyoruuum ve kurallarımı yazıyorum belki bana katılmak isteyen olur :)
-En önemli kural; Ekmek yememek. Belki tabağınızı sıyırmanız için 1 lokmacık olabilir

-Çoğu şey yenebilir ama çok az miktarda.
- Pilav, makarna, börek, pasta, tatlılar mümkün oldukça yenilmeyecek. Çok canımız çekerse 1 parça.
-Yeşilçay ! olmazsa olmaz :) günde 2 bardak kadar taze demlenip içelecek.
- Aburcubur az miktarda yenebilir, (canım çektikçe)
- Ve tabii ki kalori yakmak da çok öenmli. Yani sporlar, egzersizler. Ben evde mümkün olduğunca hareket halindeyim. Sağolsun annem çoğu işi bana yaptırıyor :) sonra evde mekik falan çekiyorum. Ve günde 45 dk.ya yakın dışarıda bisiklet sürüyorum :) Bunlar en azından yediklerimi eritmemi sağlıyoor :)
Yarından itibaren yediklerimi yazacağım inşallah.
Desteklerinizi bekleriiim :)
Bu arada ;
Başlangıç kilom: 65
Hedef kilom: 55
Verilecek kilo : 10
~ ~ ~