- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
selam kızlar yeni eve tasınalı üç ay kadar oldu . tasındıgım zaman aynı kattaki bir kaç komsu kapıdan tanıstılar ancak bir tanesi baya uzun bir konusma yapmıstı 50 li yaslarda kendisi bu binada komsuculugun olmadıgından her ihtiyacımda kapısını calmam gerektiğinden felan . ben 24 yasındayım bu arada .
arada görünce selam hal hatır durumu oluyordu. dogum yaptım .10. gün bir cumartesi öğlen eşim evdeyken kapı caldı bende kimse müsait degiliz de dedim üstüm basım müsait degildi .o komsu elinde simitle gelmiş . esim müsait degiliz demis neyse kadın gitti bende ayıp oldu diye üstümü giydim tekrar cagırdım .kendi çocugu olmamıs kaynının cocuguna bakmıs birsürü tavsiye verdi tavsiye harici yaptıklarımada üst prrdeden laf söyledi. arada diğer komsuların arkasından attı.birde ben evde erkek bulunan eve gitmem dedi sanki benim eşim erkek degil.
ardından 5 gün sonra kapımızı calmıs doktordaydık esimi görmüs iki kez caldm acmadınız demişs.ardından yine bir 5 gün sonra tam esim evden cıktı az sonra kapı caldı bende esimdir birsey unutmustur diye actım direk bu komsu acar acmaz içeri daldı resmen hiç müsaitmisiniz degilmisiniz demeden terlikleri cıkarıp girdi kenara kendimi zor attım. cok canm sıkıldı dedimki normalde kp kaynım burda ancak şimdi dısardalar müsait olmayabilirdik dedim cıktı simdi dısardalar deyince girdi. içerdede kv vardı bebeğim 5 saattir uyumamıstı bir sürü yol denedik kv en son ayagında yavasca sallıyordu içeri bagırarak ne yapıyosunus neden sallıyosun alıstıracaksın dedi .bagırmayın bebek uyumaya calısıyo dedim sesinide kısmadı . sonra bagıra bagıra kv ile sohbete basladı . işte banada dedi geldim acmadınız doktordaymıssınız bende dedimki evde olsakta acmıyorum kapıyı dedim senin benden baska kimin gelecek dedi . ki ikinci gelişi .cocuk uyutmaya calısıyorum dedim.nolucak bundan hemen uyur dedi. gazı var dedim . sert bir sekilde sogukmu yiyosun dedi bende genc olabilirim ama anneyim artık arastırıyorum biliyorum ne yapmam lazım dedim. bunu söyledim cunku kadın 40 yıllık ahbap yada annem gibi öneri veriyo sorguluyor. kv de simdiki gencler arastırıyor dedi. kv me öylede simdiki bazı gencler cok bilmiş dedi. zaten uykusuzum bende kv me anne camasrları toplucam dedim kadına bakmadan içeri gittim oda biraz oturdu cıktı .
artık anlamısmıdır tavrımı bilmiyorum Ancak ben öyle davranmasam bu kadın dogurmadanda sık sık kapıyı calıyordu artık gelmeyede alıstı eve böyle dalacaktı. eşime anlattım sanki yanlıs birsey yapmısım gibi imalarda bulundu.aklıma takıldı
Aynından bende de vardı kustük kurtuldum