Yeni Köpek sahibi olanlar, köpek beslemeye karar verenler, evde bakımı,sorumluluğu vs

2 si benimle 1 i annemde kalıyor. 11 8 ve 7 yaşlarındalar. 5 yaşından sonra pek cok sıkıntılar çıkabiliyor. maddiyat da müsaitlik ve sabır cok önemli. 12-15 yıl herşeyiyle bakarım diyen alsın. ve mümkünsede barınaklara bak:31:ın.

3 köpeğim var 2si barınaktan aldığım kız kardeşler biride sokakta perişan bulduğum erkek :)) 5 senedir birlikteyiz evin içinde gerçekten çok zor ama yapılabiliyorsa inanılmaz güzel ben maalesef 9 aydır bahçeye almak zorunda kaldım kendi evleri var bahçe ve balkonumuzda...Hijyen açısından en büyük zorluk:) bide bakımları aşılar tüyleri mamaları maddi açıdan zorlukları....amaa o sevgiye herşey değer bir köpek yada kedi canınızın içi olabilir çok kısa bir sürede :) hiç bir canlı öyle saf sevgi barındıramaz :))

7 aylık golden oğluşumuz var :)) $IMG_20140119_161653.webp

2 köpeğim var, dünyanın en güzel mutluluğu, biri 12 yaşında biri 2 yaşında ama önce bilmen gereken en az 15 sene boyunca birlikte olabilecek sabrın var mı? evlat gibi bakmak lazım kesinlikle. :51::51:

evettttttttt benimde bir kızım var, 4,5 Yaşında Golden Retriver "LADY" Harikadır benim kızım, hayatın anlamı gibi, illa ki hayatımdasın Lady'im :16:

$2012-03-02 18.17.33.webp $2012-02-18 15.59.43.webp

Back
X