Selamlar arkadaslar
Evleneli 4 ay oldu şükürler olsun esim kotu bi insan degil ama zaman zaman yasafigin evreni degistirmek istiyorum.surekli evdeyim .gunduzleri bir asalak gibi yasiyorum .arkadasim bir tane universiteden onlada daha gorusemedik.esimin arkadas cevresiyle gorusuyoruz .onlarin esleriyle ama mecburi ve hoslanmadigim bir ortam.cok sıkıldım.iiş ariyorum diyetisyenim ama is yok.ustune usluk kilo aldim .
icimden hic birsey yapmak gelmiyor.ailem uzakta .:/ neyapacagim bilmiyorum
evinle ilgilen, esine tatli surprizler yap, guzel seyler pisir, kendini susle, yeni evlisin sen :)Selamlar arkadaslar
Evleneli 4 ay oldu şükürler olsun esim kotu bi insan degil ama zaman zaman yasafigin evreni degistirmek istiyorum.surekli evdeyim .gunduzleri bir asalak gibi yasiyorum .arkadasim bir tane universiteden onlada daha gorusemedik.esimin arkadas cevresiyle gorusuyoruz .onlarin esleriyle ama mecburi ve hoslanmadigim bir ortam.cok sıkıldım.iiş ariyorum diyetisyenim ama is yok.ustune usluk kilo aldim .
icimden hic birsey yapmak gelmiyor.ailem uzakta .:/ neyapacagim bilmiyorum
Bebeğiniz hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Ama söylediğiniz çok da içime sinmedi. Maddi olrak eşinizin kazancı iyi olsa da ben şahsım adına kimseden para istemek zorunda kalmak istemiyorum, siz de öğretmenmişsiniz ve başarılısınız da. Bence kendi kazandığın parayı harcamak kadar güzel bir şey yok. sadece söylemek istedim, belki evli olmadığım için anlayamıyorum sizi. Ama bir kadın her zaman ekonomik özgürlüğünü eline almalıdır, anne olmanın yanı sıra.Ogrtmenim ve bebek gelene kadar ise ara verdim. Ev hanimi olmaktan dolayi cok mutluyum 2003 yilindan beri calisiyorum. Butun unv hayatim ve evlilik hayatim calisarak gecti. Esim dogumdan 6 ay sonra baslarasin diyor ama ben hiiiiic orali degilim. Dershane ogretmeniyim ve cok iyi bir noktada biraktim isimi. Patronum geri donecegim gunu bekliyor. Bense evde kendi kendime bir seyler yapipi surekli saclarimi yapiyorum :) coooook mutluyumm...
Sen de bosver bence maddi yonden rahatsan calisip napicaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?