yeni mezun.. işsizlik.. depresyon..

adelebeyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
314
50
53
çoğu kişi bu evrelerden geçiyo ama ben çok bunaldım 4-5 aydır iş arıyorum ama yok yok yokkk... 1-2 yıl tecrube evdemi kazanıcam o tecrubeyııı :( yeter artık çok bunaldım evde herkesle kavga edıyorum. bı ton ilana basvurdum ama yalandan ilan yayınlıyolar sankı basvuruma bakılmıyor bıle.. bu arada iibf mezunuyum... yani yüzlerce mezun veren fakülte.. offf offff kafayı yicem yakında bı süre daha bulamazsamm :(

Sabret canım.Bankaların dönem dönem alımları oluyor başvuru yap istersen.
başvurmazmıyım basvurdum birnn sınavını gecemedm. birinden mulakatta elendm. biri 3-4 ay gecmesıne ragmen hala açıklıcak. bitane acıklanmasını beklıorm.

başvurmazmıyım basvurdum birnn sınavını gecemedm. birinden mulakatta elendm. biri 3-4 ay gecmesıne ragmen hala açıklıcak. bitane acıklanmasını beklıorm.
Birde genelde sene başında bankalarda sirkülasyon oluyor.Bilgine.
Ben 8 ay yaşamıştım bu durumu tam olmaz olmayacak derken işe başladım çok şükür.7 senedir aynı yerde çalışıyorum.
İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun canım.
İstanbul da mısın?

Birde genelde sene başında bankalarda sirkülasyon oluyor.Bilgine.
Ben 8 ay yaşamıştım bu durumu tam olmaz olmayacak derken işe başladım çok şükür.7 senedir aynı yerde çalışıyorum.
İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun canım.
İstanbul da mısın?
evet istanbuldayım sende 8 ay yasamısssn.. inş girerm bı yere ıyıce umutsuzlastm :(

kpss sistemiyle alakalı bilginiz yok anlaşılan, açıktan alım değil, merkezi alım sen 85 puanını al canım gel devlette işin hazır kimse seni mülakatta eleyemez, mülakat yok zaten..
pardon ya kpss dogru benım baska bıseye kafam gıtmıs dogru onda puan önemli. ama kendımde o 85i alacak kapasite goremıyorum.

evet istanbuldayım sende 8 ay yasamısssn.. inş girerm bı yere ıyıce umutsuzlastm :KK43:
Ben ilk işe başladığımda asgari ücret alıyordum tabi düşün 7 sene önceki asgari ücreti.Sebat ettim,sabır ettim şimdi 1700 tl alıyorum.Demem o ki düşük olur maaşın başlamamazlık etme sakın.Tecrüben olur.
Önce iş ararsın sonra aranan elaman olursun bu senin elinde.

Ben ilk işe başladığımda asgari ücret alıyordum tabi düşün 7 sene önceki asgari ücreti.Sebat ettim,sabır ettim şimdi 1700 tl alıyorum.Demem o ki düşük olur maaşın başlamamazlık etme sakın.Tecrüben olur.
Önce iş ararsın sonra aranan elaman olursun bu senin elinde.
düşük olsunda iş olsun olmuyokı hc bıyer. zaten tecrubem yok fazla parayı kım nıye versın

çoğu kişi bu evrelerden geçiyo ama ben çok bunaldım 4-5 aydır iş arıyorum ama yok yok yokkk... 1-2 yıl tecrube evdemi kazanıcam o tecrubeyııı :KK43: yeter artık çok bunaldım evde herkesle kavga edıyorum. bı ton ilana basvurdum ama yalandan ilan yayınlıyolar sankı basvuruma bakılmıyor bıle.. bu arada iibf mezunuyum... yani yüzlerce mezun veren fakülte.. offf offff kafayı yicem yakında bı süre daha bulamazsamm :KK43:
3 yıl koskoca 3 yıl sürdü işimi elime almam ,bu sürede markette kasiyerlikten,kuaförde çıraklığa ,çay bahçesinde garsonluğa kadar bunalmamak için türlü türlü işler yaptım tavsiye ederim vasıfsız eleman arayan insan çok kendinizi garantiye alana kadar .ben üniversite mezunuyum diye sakın yermeyin vaktiniz geçer canınız sıkılmaz bende iki tane bitirdim ama işi bulana kadar 3 yılım gitti daha 5 ay olmuş sizin.

Ben de anadolu yakasından 1 sene kadar geldim buraya.:)E zahmet olmadan rahmet olmuyor canım.Çokmu uzaksın?Şimdi metrobüs var ulaşım bir nebze daha kolay ama sen bilirsin.
yok çok uzak değilim aslında ama maaşımın da yola gtmesını ıstemem acıkcası

Back
X