- 10 Ekim 2014
- 32.981
- 148.655
- 798
Umarim oyle olur tesekkur ederimBir bilgim yok ama konunuzu okuyunca tebessüm ettim.Maşallah size,tebrik ederim.
İnşallah kısa zamanda alışır size. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarim oyle olur tesekkur ederimBir bilgim yok ama konunuzu okuyunca tebessüm ettim.Maşallah size,tebrik ederim.
İnşallah kısa zamanda alışır size. :)
Aklima geldi yazayim dedim cikarip gezdirebiliyoruz hemde o tasmalara gerek kalmadan yaniltmadi bizi kopus disardada sakindi ne bi cekistirme kosma yapmadan yuruyor arabalardan korkuyor sadece ama rahatca gezdireebiliyoruz bu aksamda cikarttik rahatladi iyice :))Rica ederim canım..Tasma konusundan bende rahatsız olurum canı yandımı asla kıyamam..Ama kontrollü kullandığın zaman hiçbirşey olmaz merak etme..Alışmayıp zorladığı an sizi çıkartırsın olur biter..Belki canı tatlıdır hemen alışıverir :) Sen bir dene bakalım gelişmeleri yazarsın,yardımcı olmaya çalışırım birşeyler düşünürüz yine..Umarım düzelir biran önce..Sev benim için de koca bebeği :) Sevgiler...
Hadi ya :) süper o zaman..Çok sevindim canım..Ağlaması ne oldu düzeldimi kemikleri aldınız mı?Aklima geldi yazayim dedim cikarip gezdirebiliyoruz hemde o tasmalara gerek kalmadan yaniltmadi bizi kopus disardada sakindi ne bi cekistirme kosma yapmadan yuruyor arabalardan korkuyor sadece ama rahatca gezdireebiliyoruz bu aksamda cikarttik rahatladi iyice :))
Evet onuda yaptik aglamiyor ama arada bir uluyor sadece cok cama cikiyorum konusuyorum fln giriyorum susuyorHadi ya :) süper o zaman..Çok sevindim canım..Ağlaması ne oldu düzeldimi kemikleri aldınız mı?
Kıyamam ona ben ya korkmuştur arabalardan koca bebek :) O da düzelir,zamanla alışır merak etme canım..Evet onuda yaptik aglamiyor ama arada bir uluyor sadece cok cama cikiyorum konusuyorum fln giriyorum susuyorkuzucuk cok tatli sakin birsey aslinda hic zorluk yaratmiyor dusundugumun aksine disarda acaba hircinlasir mi gitmek icin oraya buraya cekistirip zorlar mi filan ama yapmadi hic birinin:)) arabalardan cok korkup panik yaratiyor kacmaya calisiyor sadece simdilik :/
Aynen koyden geldi sonucta boyle zirt pirt araba gormemistir bu yasina kadar oyuzden cok korktugunu dusundum bendeKıyamam ona ben ya korkmuştur arabalardan koca bebek :) O da düzelir,zamanla alışır merak etme canım..
Köyden inmiş şehire desene :) Düzelir zamanla ayak uydurur o da şehir hayatına :)Aynen koyden geldi sonucta boyle zirt pirt araba gormemistir bu yasina kadar oyuzden cok korktugunu dusundum bende