- 11 Aralık 2014
- 800
- 91
- 38
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wuuuuuuuu süperler güle güle kullanın,Bu ay kısmetse artık yeni evime taşınacağım. Bunlar da seçtiğim mobilyalarım.eşimle ortak zevkimiz oldu aslında .
fikirlerinizi almak istedim kk nın zevkli bayanları :)
Eki Görüntüle 1203465
Eki Görüntüle 1203466
Eki Görüntüle 1203467
canım bu yatak odasının cibinliği nasıl çıkıyor? ya da çıkıyor mu?
ben de bu takımdan aldım ama eve daha kurulmadı, yeni aklıma geldi. cibinlik tozlanınca nasıl temizlenir acaba?
wuuuuuuuu süperler güle güle kullanın,
yemek odasında kararınız kesinmi artık genelde masa ve ünite tercih ediliyor tabi zevk meselesi ama 3 takımda süper
Allah gönlüne göre versin canımah o yatak odası geçen sene nisan ayından beri hayallerimdeyakın zamanda ev alıcaz inşAllah ve ilk işim bu yatak odasını almak olacak.Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin.darısı başıma inşAllah
![]()
güle güle oturuneski evimde sadece tv ünite ve masa sandalye ve köşe koltuk vardı onları öylece bırakıp evimi eşyalı kiraya verdim. uzun zamandır tam takım almak istiyordum şimdiye kısmet oldu . tamamen değişiklik maksatlı. Ünite kullandım ve sıkıldım .güzel mesajlarınız için teşekkürler.DAha iyilerini sizlerin olsun
keşke evinizdeki haliyle de görebilsekAllah gönlüne göre versin canım