Moda Haberleri Yeni Moda: Sütyensiz Göğüsler

muchyt

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
71
2
0
İstanbul
$06e43788e00cfa5befd9ac0681c481e4-150x150.jpg $8863a928d766e76e93c42552c818bcb0.jpg $9d8194e0a55386b4e2b841b3a503df1d-150x150.jpg
1970li yılların modası tekrarlanıyor.

bu akımın öncüsü,moda ikonu model Rosie Hutington Whiteley oldu.sütyensiz giydiği kıyafetlerle görütülenince .belkide kendisi bile farkında olmadan bir moda akımına öncülük etti.birçok ünlününde hoşuna giden bu sütyensizlik modası artık sokaklarda da başlamış durumda.

tabii buradaki asıl güzellik kadınların rahatlığından faydalanan erkeklerkadınların sıkıntılı sütyenlerden kurtulmasına en çok onlar sevinmiştir.çok düşünüyorlar kadınları sağolsunlar!

Yeni modayla ilgili linkler:

Sosyeteden sutyensiz doğum günü partisi!

Yeni trende katilan Eda Taspinar

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyate bayanlar buna coktan el atti bu gidisle gozumuz buna da alisacak gibi duruyo:1:

bende hiç takmak istemiyoorum eve gelinve ilk işim sütyen çıkarmak abes geliyor göze tabi kendimi bu şekilde sokakta düşünemiyorum hele ki Türkiye de :45:

Eki Görüntüle 783121 Eki Görüntüle 783104 Eki Görüntüle 783113
1970li yılların modası tekrarlanıyor.

bu akımın öncüsü,moda ikonu model Rosie Hutington Whiteley oldu.sütyensiz giydiği kıyafetlerle görütülenince .belkide kendisi bile farkında olmadan bir moda akımına öncülük etti.birçok ünlününde hoşuna giden bu sütyensizlik modası artık sokaklarda da başlamış durumda.

tabii buradaki asıl güzellik kadınların rahatlığından faydalanan erkeklerkadınların sıkıntılı sütyenlerden kurtulmasına en çok onlar sevinmiştir.çok düşünüyorlar kadınları sağolsunlar!

Yeni modayla ilgili linkler:

Sosyeteden sutyensiz doğum günü partisi!

Yeni trende katilan Eda Taspinar

eee yok artık moda diye çıplak dolaşacaz az kaldı :KK19:

Son düzenleyen: Moderatör:
Oldu olacak hiç bişey giymeyip çıplak gezsinler.

Hani bir söz var ya ''Moda insanın üzerine yakışanı giymesidir'' diye artık giymemesi mi desek ne desek bilemedim :27:

Ben bu modayı yıllardır evimde uyguluyorum zaten evde asla sutyen takamam acayip rahatsızlık veriyor ama dışarda da takmadan duramam o zaman da çıplakmışım gibi geliyor. :27:

Hıı oldu

Kalın kazakta tamam da yazın askılıda yada tişörtte böyle giy de Ankara da gez. Gözler direk orada

Ama yurt dışında alışıklar zaten yada sosyete de güzel olsun olmasın moda manyaklığı yapanlar için iyi olabilir

daha neler görücez.abazaların yorumlarıda söyle olur artık bu cok küçük bu sarkmış bu daha iri uclu filan :) hayatta yapmıycagım bişey .

Ya Bunun Modası mı Olur Kafayı mı Yemiş Bunlar :53::27::23:

Türkiyede Yapan Ünlüler Artık 3. Sayfa Haberlerinde Görürüz

keşke uyabilseydik bu modaya çoook rahat olurdu evdeki gibi :))

Back
X