Yeni muayene oldum Bakarmısınız

pinarin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3
0
1
37
Bende normalde az bi burun ucu düşüklüğü var, konuşurken gülerken daha fazla düşüyor. Burun ucu ameliyatı için doktora gittim. Doktor, dudak üstü ile burnunun arasındaki bağları koparıcaz dedi. İlk defa duyuyorum. Böyle bi durumla karşılaşan oldumu ve ameliyatı olan?

benimde en büyük problem normal duruşta çok fazla sıkıntı yok gülerken aşağıya doğru iniyor burun.

bence her doktor aynı şeyi yapıyo benmde burun ucu düşüktü ama koparıcaz falan demedi muhtemelen koparmştr çünkü hissiz çoğu burun ameliyatndan snra hastalarn burun ucu hissizleşir bence bağlarn ve sinirlerin koparılmasndan

Bende normalde az bi burun ucu düşüklüğü var, konuşurken gülerken daha fazla düşüyor. Burun ucu ameliyatı için doktora gittim. Doktor, dudak üstü ile burnunun arasındaki bağları koparıcaz dedi. İlk defa duyuyorum. Böyle bi durumla karşılaşan oldumu ve ameliyatı olan?
Burun ucunun düşmesi dudak kaslarından kaynaklı birşey o yüzden sana öyle demiş, ayrıca normal burun ameliyatının yanında çok daha acısız ve hızlı iyileşen bir operasyon burun ucu estetiği morarma neredeyse yok denecek kadar az canım senin gözün korkmuş gibi biraz

Back
X