• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni mudur hakkinda

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.620
2.537
133
Çok basit bir konu ama sormak istedim. Şimdi şu an tatildeyim çalıştığım yerde müdürümuz değişti. Bir başkasi geldi whtsaptan herkes hoşgeldiniz hayırlı olsun yazıyor bu gelen kişi de herkesin msjini alıntılayıp teşekkürler x hnm diyor bir benimkini alıntılayıp öyle yazmadı. Gözünden kaçtı desem benm hariç belki 20 kisnin msjiji alintilamis hatta şu an da yazan var hmn geri cvp vermiş. Siz bunu kafaya takar miydiniz önemsiz bir şey ama. Eşini de tanıyorum bir süre bizimle çalıştı aramiz da iyidi hayır niye sadece bnmkine cvp yazmadı anlamadım

Anladım da yanı tekrar bakıyorum herkesin msjini dönmüş bi benimkine dönmemiş. Insan ister istemez neden diye düşünüyor

Çok basit bir konu ama sormak istedim. Şimdi şu an tatildeyim çalıştığım yerde müdürümuz değişti. Bir başkasi geldi whtsaptan herkes hoşgeldiniz hayırlı olsun yazıyor bu gelen kişi de herkesin msjini alıntılayıp teşekkürler x hnm diyor bir benimkini alıntılayıp öyle yazmadı. Gözünden kaçtı desem benm hariç belki 20 kisnin msjiji alintilamis hatta şu an da yazan var hmn geri cvp vermiş. Siz bunu kafaya takar miydiniz önemsiz bir şey ama. Eşini de tanıyorum bir süre bizimle çalıştı aramiz da iyidi hayır niye sadece bnmkine cvp yazmadı anlamadım
Daha tanışmamışsiniz bile hiç kafana takma. Önyargı kurma kendine. Mesafe de iydiir boşver.

Fark etmemiştir.Sorun yapmayın.

Okul müdürü mu? Sallamayın, tatilinizi yapın. Onların bir suru grubu oluyor, gözden kalabiliyor. Ya da eski mesajınızı silip yeniden yazın çok rahatsız olduysanız. İleride samimiyete göre hatirlatirsiniz.

Daha tanışmamışsınız bile. Neden ve nasıl size karşı bir tavır almış olabilir ki?

Tek tek cevaplara bakmak, yanıt verdi mi diye kontrol etmek falan. Hayat böyle çok yorucu değil mi?

Back
X