yeni okul

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Selam. Kizlar ben okulda hep suskunum dur sakinimdir nerdeyse hic konusmam ama eve adimimi atar atmaz gercek kisiligime kavusuyorum. Sürekli konusurum; hareketliyim sesliyim. Bunun okulda da devam etmesini istiyorum. Ben bu sebebten yasitlarim hep uzaklasir benden :( simdi yeni bir okula baslicam. Nasil davranmam gerekir.

Selam. Kizlar ben okulda hep suskunum dur sakinimdir nerdeyse hic konusmam ama eve adimimi atar atmaz gercek kisiligime kavusuyorum. Sürekli konusurum; hareketliyim sesliyim. Bunun okulda da devam etmesini istiyorum. Ben bu sebebten yasitlarim hep uzaklasir benden :( simdi yeni bir okula baslicam. Nasil davranmam gerekir.

boşveeer cool ol işte insanlar ne olduğunu merak etsinler. :1:

Bende öyleydim :) bu arkadaş ortamınla alakalı bi durum, eğer birazcıkta olsa popüler bi arkadaşın varsa yanında acayip özgüvenin yüksek oluyo :12: önceki okulumda benm en yakın arkadaşım çok popüler güzel bi kızdı ayrıca bölüm ikincisiydi bende sayesinde öyleydim, enerjilerimiz uyuyodu heralde :9: beni çok sever halada arar napıyosun falan diye.

Şimdiki okulumdada ilk birbuçuk sene çok yalnzlık çektim bide çalışıyodum fazla ortamım yoktu okulda ama şmdiki arkdş grubum baya iyi kendimi daha rahat ifade edebiliyorum.

Yani bir işte çalışmak ve arkadaş ortamın seni çok etkiliyo :34:

Back
X