Yeni okuluma bir türlü alisamadim...

Cassandraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
629
0
96
- Yurtdışı
selam kizlar benim derdim yeni okuluma bir türlü ayak uyduramamam.. baslayali 1 ay olacak ama ben simdiden birakip calismayi düsünüyorum
hocalarin hepsi cok soguk ve ciddi ..
ayrica tanidigim hic kimse yok cok yalnizim .. sinifimda herkes birbirni taniyor bir tek ben yabanciyim .. yani dislaniyorum
sinifimdaki kizlarin hepsi birbirinden havali ellerinde iphone'lar cakma louis vuitton cantalar, o kadar süslülerki ..
birde kendime bakiyorum, bir kot bir tisört sifir makyaj :30:
bu okuluda bitirip üniversiteye baslamak istiyorum ama cok zor görünüyor .. 16 yasimdayim 3 yil nasil dayanacagim bilmiyorum :2:
ailem destekliyor ama gecenlerde babam isten cikarildi .. yani su an issiz .. o yüzden bir yanimda calisip ona destek olmak istiyor
cok kararsizim .. ne yapmaliyim bilmiyorum .. tavsiyelerinizi bekliyorum.

Artık üniversite mezunları bile iş bulamazken ne iş yapmayı düşünüyorsun merak ediyorum. Başkalarının süsünü boşver derslerini yoğunlaş, bırak onlar sana özensin

şuan ailenize verebileceğiniz en büyük destek okumak olacaktır..kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın..sizi kendileriyle kıyaslayıp konuşmayanlardan en büyük artınız kendinize değer verip,derslerinizde başarılı olmaktır..kimin ne giydiği,ne kullandığı deeğil başarıları önemlidir..okulunuzu bitirin,güzel bir üni.kazanın ve ailenizi gururlandırın.inşallah babanızda en kısa zamanda iyi bir iş bulur.bu süreçte Allah yardımcınız olsun..

üniversiteden mezun olduğunda çalışır babana yardım edersen daha çok sevinir emin ol. söylediklerin okulu bırakman için neden değil. olması gereken zaten 16 yaşında bir kızın makyaj yapmaması, elinde o söylediğin markaların olmaması. sen hocaları da onları da boşver kendi hayatını geleceğini düşün.

Aynı tipler bizim okulda da var ki okulumun olduğu bölgede çok normal.. İlk başta bana da garip gelmişlerdi. Bide bizimkiler Çakma LV ci de değil direk orjinalci. 7.000 Tl lik saat takan arkadaşım var benim :) Ha evet, istesem ben de onlardan biri olurum. Elime Iphone almak hiç de zor değil durumumuz için, ama ben onlardan biri olmayı istemiyorum.
Çünkü biliyorum ki ben öyle değilim. Dış görünüşümü milyarlarla da donatsam ben onlardan biri değilim. Olamam da , olmak istemem de.

Zamanla alışırsın, koskoca okulda yanlız olacak değilsin.
Dayanmalısın, ailen için kendin için.
Okulu bırakmayı düşünme bile. O senin geleceğin.
Senin şu an ailene en büyük desteğin okuyup iyi bir yer kazanman olacaktır.
Madem öyle Elinde Iphone, kolunda marka çantalarla baba parasına sığınıp hava atanlardan olacağına, hakkıyla kazanıp hava atanlardan ol. :34:

Şu an yapacağın en doğru şey,derslerine odaklanmak olur.
Hocalarını zamanla tanıdıkça veya onlar seni tanıdıkça yakınlaşırsın.
Arkadaşlarını da olduğu gibi kabul edeceksin artık.
3-5 kişi için geleceğini heba etmen çok yazık ve anlamsız olur.
Bu bir dönem,yeni olmanın sıkıntısını yaşıyorsun,zamanla alışırsın.
Ben olsam,farkımı başarımla gösterirdim.

selam kizlar benim derdim yeni okuluma bir türlü ayak uyduramamam.. baslayali 1 ay olacak ama ben simdiden birakip calismayi düsünüyorum
hocalarin hepsi cok soguk ve ciddi ..
ayrica tanidigim hic kimse yok cok yalnizim .. sinifimda herkes birbirni taniyor bir tek ben yabanciyim .. yani dislaniyorum
sinifimdaki kizlarin hepsi birbirinden havali ellerinde iphone'lar cakma louis vuitton cantalar, o kadar süslülerki ..
birde kendime bakiyorum, bir kot bir tisört sifir makyaj :30:
bu okuluda bitirip üniversiteye baslamak istiyorum ama cok zor görünüyor .. 16 yasimdayim 3 yil nasil dayanacagim bilmiyorum :2:
ailem destekliyor ama gecenlerde babam isten cikarildi .. yani su an issiz .. o yüzden bir yanimda calisip ona destek olmak istiyor
cok kararsizim .. ne yapmaliyim bilmiyorum .. tavsiyelerinizi bekliyorum.

;););););););););););)

16 yasindaymissin, deli misin , ne okulu birakmasi ???
Su forumda issizlik yuzunden bunalima giren universite mezunu insanlarin topiclerini hic okudun mu???!
Lisedeyken platin sac, solaryum, elinde telefon gezmek havali gorunuyor olabilir ama benim yasimdaki insanlar o suslu bebekler gibi gezen kucucuk liseli kizlari gorunce gulmekten catliyor. Cok yapay, yasindan buyuk ve gereksiz islere girmisler diyoruz, hele platin sac + solaryum ten karisimi genc kizlara kisaca KFC tavugu diyoruz :) Sacina basina , otene berine kafayi takacagina beynini doldurmaya calis, okuluna guzel guzel git derim. Bak zaten baban isten cikarilmis, bir de okulu birakmak istiyorum deyip adamin yuregine mi indireceksin??

Sakın sakın sakın !!
hayattın da yaptığın yapacağın en büyük hata bu olur.:20:
3 yıl nasıl dayanırım diyorsun fakat dayanmadığın o 3 yıl için ömür boyu keşkelerle boğuşursun.
Öğretmenlerimiz bize derdi "iyi çalışın bir daha bu sıralara dönemeyeceksiniz" o zaman gülerdik ti ye alırdık anlamazdık nede olsa yaş 16 her şey bize güzel di.
Öyle değilmiş hayat çok çetin ve zor.Hele çalışma hayatı daha bi zor.Ne kadar kendini donatır hayata bu donanımla atılırsan o kadar iyi.
O yüzüne bakmayan bilmem ne markalı arkadaşları hatırlamayacaksın bile.:19:

Son düzenleme:
Bakımlı olmak milyarlık telefonlarla, giysilerle olmaz
Gidersin 20 tl lik 30 tl lik kot giyersin ama milyonlarını döken insanlardan daha çekici olursun
Önemli olan temiz olmak
Dışarı çıktığında yüzüne temiz ve masum olduğun için bakılmalı
Yoksa sürsen sende sürersin o rujları, farları
Bakımdan çıkarılan anlamlar kişiye göre değişir

Benim için bakımlı olmak şıkır şıkır giyinmek değil
Yıllar sonra işini gücünü eline aldığında
Bunlara gülüp geçeceksin
Büyüdüğünde yaşına göre davranmayan o arkadaşların gibi lise öğrencilerine gülüp geçeceksin
Oku ve hayatını kurtar
Ama tercihlerini iyi yap derim
3 yıl gözünü açıp kapayana kadar biter

Ben şuan lisedeki erkek arkadaştan başka konuşacak bir şeyi olmayan
Tenesüflerde makyaj tazelemeye koşan kızlardan olmadığım için mutluyum
Sen de onlardan ol ...

Son düzenleme:
Back
X