- Konu Sahibi Cassandraa
selam kizlar benim derdim yeni okuluma bir türlü ayak uyduramamam.. baslayali 1 ay olacak ama ben simdiden birakip calismayi düsünüyorum
hocalarin hepsi cok soguk ve ciddi ..
ayrica tanidigim hic kimse yok cok yalnizim .. sinifimda herkes birbirni taniyor bir tek ben yabanciyim .. yani dislaniyorum
sinifimdaki kizlarin hepsi birbirinden havali ellerinde iphone'lar cakma louis vuitton cantalar, o kadar süslülerki ..
birde kendime bakiyorum, bir kot bir tisört sifir makyaj
bu okuluda bitirip üniversiteye baslamak istiyorum ama cok zor görünüyor .. 16 yasimdayim 3 yil nasil dayanacagim bilmiyorum :2:
ailem destekliyor ama gecenlerde babam isten cikarildi .. yani su an issiz .. o yüzden bir yanimda calisip ona destek olmak istiyor
cok kararsizim .. ne yapmaliyim bilmiyorum .. tavsiyelerinizi bekliyorum.
hocalarin hepsi cok soguk ve ciddi ..
ayrica tanidigim hic kimse yok cok yalnizim .. sinifimda herkes birbirni taniyor bir tek ben yabanciyim .. yani dislaniyorum
sinifimdaki kizlarin hepsi birbirinden havali ellerinde iphone'lar cakma louis vuitton cantalar, o kadar süslülerki ..
birde kendime bakiyorum, bir kot bir tisört sifir makyaj

bu okuluda bitirip üniversiteye baslamak istiyorum ama cok zor görünüyor .. 16 yasimdayim 3 yil nasil dayanacagim bilmiyorum :2:
ailem destekliyor ama gecenlerde babam isten cikarildi .. yani su an issiz .. o yüzden bir yanimda calisip ona destek olmak istiyor
cok kararsizim .. ne yapmaliyim bilmiyorum .. tavsiyelerinizi bekliyorum.