- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
canım harika olur cidden =) sözün var zaten senin unutmadımkonuyu dağıtma nan konu sahibi kızcak şimdi
![]()
Tamam kız tamam sözüm söz , geleceğim zaman haber veririm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım harika olur cidden =) sözün var zaten senin unutmadımkonuyu dağıtma nan konu sahibi kızcak şimdi
![]()
erkeklerle arkadaş olmak en iyisi ...onlar da arkadaşlığı yanlış anlayıp aşık oluyorlar ama... :)))samimi kız arkadaş bulana kadar onlarla idare edin :)
Erkekler ıyı hoşta onlarada hep sınır koymak zorundasın hemen yalnıs anlıyolarr :)
Merhaba bu sene unıversıteye başladım.Fakat nıyeyse hıc mutlu degılım. Okul başlayalı 3 ay oldu sınıftan okuldan kımseye ısınamadım... Bırkac konustugum var ama boyle hep duvar var arada odev varmı sınav ne zaman muhabbet bu..Normalde cok cana yakın bır kızım kahkaham neşem eksık olmaz. Zaten sınıftada bır kopukluk var ek tercıhle geldım ben geldıgımde zaten herkes kaynasmıstı.Haftada 3 gun okul buda bır etken oldu.. Kısacası okulumdanda arkadas ortamındanda memnun değilim ... Dost dıyebılecek kadar yakın arkadasım baska bır sehırde okuyor aramızda kopukluk olmadı yıne tatıllerde gorusuyoruz.Fakat ben 4 seneyı bu sınıfla ve bu ınsanlarla nasıl gecırecegım bılmıyorum :S Çok mutsuzum
bak ben de üniverste okuyorum 2.sınıftayım geçen yıl o kadar çok yakın arkadaşım vardıki gerçekten zaman ayarlayamazdım hepsine ama şimdi baksan 2 tane kaldı o da tam denemez yani insanları tanıdıkça sen hayatından çıkartıyosun ya da onlar kendiliğinden gidiyo zamanla herşey rayına oturuyo yani şu anki durumuna bakıp karamsarlığa kapılma .Ama unutma gerçek bi arkadaş-dost bulmak zaten çok çok zor beklentini yüksek tutma yani insanlar için tek değer çıkar olmuş herkese güvenme ben güvendim pişmanım
Merhaba bu sene unıversıteye başladım.Fakat nıyeyse hıc mutlu degılım. Okul başlayalı 3 ay oldu sınıftan okuldan kımseye ısınamadım... Bırkac konustugum var ama boyle hep duvar var arada odev varmı sınav ne zaman muhabbet bu..Normalde cok cana yakın bır kızım kahkaham neşem eksık olmaz. Zaten sınıftada bır kopukluk var ek tercıhle geldım ben geldıgımde zaten herkes kaynasmıstı.Haftada 3 gun okul buda bır etken oldu.. Kısacası okulumdanda arkadas ortamındanda memnun değilim ... Dost dıyebılecek kadar yakın arkadasım baska bır sehırde okuyor aramızda kopukluk olmadı yıne tatıllerde gorusuyoruz.Fakat ben 4 seneyı bu sınıfla ve bu ınsanlarla nasıl gecırecegım bılmıyorum :S Çok mutsuzum
canım seni çok iyi anlıyorum bende üniversitede okuyorum ikinci sınıfa geçtim hemde ailemden uzakta yurttayım istanbulda. inankı okuldakıler bır garıp yuzune canım cıcım telelfondan bısey soruyosun sankı dusmanın gbı cvap verıyorlar. ınsanların huyuna gıtmekten sıkıldım valla. zaten ilk zamanlar bırbırnı tanıma zamanıdır ınsanlar tanısır kaynasır kafasına uymuyosa baska kısılerle yakın olur sende hıc sıkma canını sınıfta yalnız gordugun kısının yanına otur dırek muhabbetı kur bende yalnızlıktan nefret ederım anlayabılıyorum :) burdan banada yazabılırsın yasıtız zaten