Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni sac modeli ve rengi kzlar yardim

Hayatozn35

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
162
77
13
Kzlar bi resm buldum brda sc modeline ve rengine hayran kaldim simdiki sacimi ve istedqm resmi aticam bana tahminen fyat olarak ne kadara patlar ve yakisrmı acaba :) :) :)
1435146401639.webp

şuanki saçım bu kzlaar :) mavi tsortlü olan bnm :)
101053-1442323373-6e5902b0657d84865b125d5397d80f48.webp

buda şimdiki istediqim sac rengi ve modeli sizce nasıl olur ? :) :)

Kzlar bi resm buldum brda sc modeline ve rengine hayran kaldim simdiki sacimi ve istedqm resmi aticam bana tahminen fyat olarak ne kadara patlar ve yakisrmı acaba :) :) :)Eki Görüntüle 1788745
şuanki saçım bu kzlaar :) mavi tsortlü olan bnm :)
Eki Görüntüle 1788747
buda şimdiki istediqim sac rengi ve modeli sizce nasıl olur ? :) :)
fındık kabugu ve uçları balyaj gercekten renk çok güzelmiş

Şimdiki saç rengin çok daha güzel olmuş sana bence.

istedigin renkde sanki kızıl tonlarıda var gibi fikir olarak iyi ama sacın ana rengi boyle bir renk olmasın bence

Kendi saç renginiz harikaymış.
Saç uçlarınıza ombre ya da araya ışıltı attırın ama saç renginizi tamamen kesinlikle değiştirmeyin.

istedigin renkde sanki kızıl tonlarıda var gibi fikir olarak iyi ama sacın ana rengi boyle bir renk olmasın bence
Aynen kızıl deqilde koyu khve falan
Ben kizil deqilde koyu kahve falan dsndm onu

bu renge ulaşmak için saçınızı koyu kızıl bakır yapıp uçlarına ombre tarzında balyaj atacaklar ve sürekli o açık kısımlara maşa yapmanız lazım yoksa resimgedi gibi durmayacak ve çabuk sıkılacaksınız. kızıl çok akıyor bıkarsınız bi süre sonra. koyu kahve üstüne sarı balyaj güzel olur ama kendi renginize dönmek istediğinizde açıcı kullanmaları gerekicek bu da saçınızı yıpratır. bilgilerinize.

bu renge ulaşmak için saçınızı koyu kızıl bakır yapıp uçlarına ombre tarzında balyaj atacaklar ve sürekli o açık kısımlara maşa yapmanız lazım yoksa resimgedi gibi durmayacak ve çabuk sıkılacaksınız. kızıl çok akıyor bıkarsınız bi süre sonra. koyu kahve üstüne sarı balyaj güzel olur ama kendi renginize dönmek istediğinizde açıcı kullanmaları gerekicek bu da saçınızı yıpratır. bilgilerinize.
Cok teskkr bilginz icin cok saolun ozmn braz dha dsuniym ben esimede danisym baklm :)

Back
X