Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni saç rengim.

lalinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
86
0
36
Denizli
Canlarım bazılarınız hatırlarsanız siyah renkten sıkıldıgımı belirtmistim.Nihayet bi kuaför arkadaşım sayesinde yeni rengimi göstermek istedim.Olumlu tepkiler aldım sizlerinde görüslerinizi merak ettim dogrusu suan elimde olan fotografı yayınlıyorum renk burada cok belirgin olmasada siyah renkle fark bariz ortada..öpüyorum canlar :54:

$DSC_0301fffffffffffffffffffffff.webp

Eklentiler

• $cats.webp
    $cats.webp
    9 KB · Görüntüleme: 99
Canlarım bazılarınız hatırlarsanız siyah renkten sıkıldıgımı belirtmistim.Nihayet bi kuaför arkadaşım sayesinde yeni rengimi göstermek istedim.Olumlu tepkiler aldım sizlerinde görüslerinizi merak ettim dogrusu suan elimde olan fotografı yayınlıyorum renk burada cok belirgin olmasada siyah renkle fark bariz ortada..öpüyorum canlar :54:

Eki Görüntüle 362817

çok yakışmış gülerek kullan bu arada pekte güzelmişsin:nazar:

Eki Görüntüle 362817

çok güzel olmuş kesinlikle çokkkk yakışmış güle güle kullanın:16:

bu renk daha olgun göstermiş sanki. siyahta çok genç ve güzel görünüyosunuz teniniz beyaz sanırım siyah çok hoşuma gitti

çok güzel olmuş kesinlikle çokkkk yakışmış güle güle kullanın:16:

cok mutlu ettiniz gülümsettiniz beni tesekkürler :) bu arada daha önce saclarım hep siyahtı.arkadasım saclarımı acarken acıcının icine bildigimiz sampuan koydu sacın yıpranmasına engel oluyor dedi.cok ilginc geldi bana belki biliyorsunuzdur sizlerde ama evde koyu renkten böyle bi renge dönmek isteyen olursa mutlaka denesin.sacım hic yıpranmadı en cokta bu mutlu etti beni :)

bu renk daha olgun göstermiş sanki. siyahta çok genç ve güzel görünüyosunuz teniniz beyaz sanırım siyah çok hoşuma gitti

Bi süre sonra siyaha dönecegim kalıcı olarak kullanacagım ve bugüne kadar kullandıgım renk hep siyahtı.Biraz degisiklik istiyo insan zamanla ama biliyorum ki siyah benim rengim :) tenim beyaz sadece bunun verdigi cesaretle boyadım zaten yoksa kaslarım gözlerim koyu :114:

Canım ben siyah saçlarını daha çok beğendim.Belki bu saç yeni boyandı ya da kaşların koyu duruyor diye öyle geldi gözüme ama.Siyah seni daha genç göstermiş gerçekten de.Yine de değişiklik her zaman iyidir.Güle güle kullan saçlarını:34:

Back
X