Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni saç rengm koyu karamel üstüne bal köpüğü

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.794
373
$6542458.webp $54354352.webp :)

Son düzenleme:
süper,fönlü de fönsüz de güzel ... saç kesiminde çok hoş. sanırım balyaj uygulaması yapmış kuaför. ne kadara maloldu acaba bu renk.. güle güle kulllan.. ben çok beğendimm

Süper olmuş,ben aynen senin saçını istiyorum.Çok sıkıldım ben bu boyalar,renkler.Herşey birbirine karıştı

gerçekten hoş renk güle güle kullan..kuaförde boyattın sanırsam..

ark.lar öncelikle çokk tşk ederim :16: kuaförde boyattm evt.. öncelikle zemini 6 , 6.55 ve 8.78 ile boyadılar ve birkaç paket bal köpüğü attırdm.. fiyatı 70e mal oldu hepsi

numaraları da yazdm umarm beğenen ark.lara yardmcı olurm ;)

Hangi kuaföre gittin İzmir'de?Ben şu an Adanadayım ama en geç bayram sonrası İzmir'de olacağım.Saçım iğrenç bir durumda,turuncu kafayım.Ben saçımın diplerini işlem yapılsın istemiyorum.Of nasıl kurtulacağım bu keçe saçlardan?

cnm bn izmirdeyim karşıyakada oturuyorum evimin yakınında gittğm var bi tane buralar sana uygunsa isim yazıyım özelden?

70 tl çok uygunmuş gerçekten..

çok güzel olmuş güle güle kullan..

saçın boyadan önce hangi renkti? 3 renk vermişsin bunlar karıştırıldı mı?? anlayamadım..

evt karıştırıldı üç renk üstüne de balyaj yapldı.. önceki rengi çikolataydı saçımın

İzmir'de Bornova'dayım ben.Ama hiç sorun değil Fizan'a bile giderim.Ben saçlarımın durumunu görebileceğin bir başlık açtım.Lütfen bak ve bana bir yol göster.Ben özelden henüz mesaj yazamıyorum ama sen bana kuaförün ismini adresini yazarsan memnun olurum.Çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
çok güzel olmuş canım gülele güle kullan ben de aslı enverin saç rengini çok merak ediyorum. zemini sanki benzemiş onun kine

Back
X