Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaYeni saç rengm koyu karamel üstüne bal köpüğü
süper,fönlü de fönsüz de güzel ... saç kesiminde çok hoş. sanırım balyaj uygulaması yapmış kuaför. ne kadara maloldu acaba bu renk.. güle güle kulllan.. ben çok beğendimm
ark.lar öncelikle çokk tşk ederim kuaförde boyattm evt.. öncelikle zemini 6 , 6.55 ve 8.78 ile boyadılar ve birkaç paket bal köpüğü attırdm.. fiyatı 70e mal oldu hepsi
Hangi kuaföre gittin İzmir'de?Ben şu an Adanadayım ama en geç bayram sonrası İzmir'de olacağım.Saçım iğrenç bir durumda,turuncu kafayım.Ben saçımın diplerini işlem yapılsın istemiyorum.Of nasıl kurtulacağım bu keçe saçlardan?
İzmir'de Bornova'dayım ben.Ama hiç sorun değil Fizan'a bile giderim.Ben saçlarımın durumunu görebileceğin bir başlık açtım.Lütfen bak ve bana bir yol göster.Ben özelden henüz mesaj yazamıyorum ama sen bana kuaförün ismini adresini yazarsan memnun olurum.Çok teşekkür ederim.