snemm__se Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2014 26 2 1 Balıkesir 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi snemm__se #1 Kızlar saçlarım kumraldı dün evde kendim karamelle bal köpügünü karıştırıp boyadım. Renge alışamadım daha sanki çok turuncu gibi geldi sizce nasıl Eklentiler $1406906194615.webp 20,5 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar saçlarım kumraldı dün evde kendim karamelle bal köpügünü karıştırıp boyadım. Renge alışamadım daha sanki çok turuncu gibi geldi sizce nasıl
ruhiahenk sosyalleşmeye geldim tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 14 Kasım 2013 2.353 439 198 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi snemm__se #2 ten ve göz rengine çok uyumlu bayıldım
snemm__se Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2014 26 2 1 Balıkesir 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi snemm__se #3 Çok teşekkür ederim annemde iyi oldu diyo ama benim gözüm alışamadı daha:)
0 06lala Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2014 112 5 98 Ankara 1 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi snemm__se #4 Ben beğendim gözün renkli olduğu için yakışmış bence
kokos34 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2014 178 5 0 Konya 2 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi snemm__se #5 Ben bakır tonu begenmiyorum canım yanlış anlama ama yakismamis kahve rengi falan daha iyi olurdu hem yaşını büyük göstermiş bu renk Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bakır tonu begenmiyorum canım yanlış anlama ama yakismamis kahve rengi falan daha iyi olurdu hem yaşını büyük göstermiş bu renk Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tacsizprensess Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2014 101 1 11 İzmir 2 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi snemm__se #6 ben bayıldım şahsen ben de yarın boyatıcam ama sadece karamel yaptırıcam senin tenine ve gözlerine çok yakışmış çok beğendim ben güle güle kullan :)
ben bayıldım şahsen ben de yarın boyatıcam ama sadece karamel yaptırıcam senin tenine ve gözlerine çok yakışmış çok beğendim ben güle güle kullan :)
rozalinde We are all a little weird. Kayıtlı Üye 19 Ocak 2014 202 45 118 2 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi snemm__se #7 Bence cok hos olmus yaa hatta biraz daha bakir olabilir acikta olabilir yakisir sana emin ol :) alisinca sende seversiin
Bence cok hos olmus yaa hatta biraz daha bakir olabilir acikta olabilir yakisir sana emin ol :) alisinca sende seversiin
snemm__se Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2014 26 2 1 Balıkesir 2 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi snemm__se #8 Sağolun kızlar yeni olduğu için alışamadım daha ama daha bakıra hiç alışamam gibi geliyor belki renk oturunca garip gelmez :)
Sağolun kızlar yeni olduğu için alışamadım daha ama daha bakıra hiç alışamam gibi geliyor belki renk oturunca garip gelmez :)