- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
- Konu Sahibi jane eyre_

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
miyaww__ S Spizella @RIVAVIRA
office
Mormeneksem
keep calm
gibigibiyim Naçizane bir şey sormak istiyorum.Kapalı kedi tuvaleti kullanmama ve kumunun dışına tuvaletini yapmamasına rağmen çok fazla koku olduğunu düşünüyorum ki atıkları devamlı temizliyorum.Bunun için ne yapabilirim, ya da hangi kumu tavsiye edersiniz? Bir de evi havalandırma işini nasıl yapıyorsunuz, kediyi bir odaya koyup diğer odaları mı açıyorunuz?
Ev yemeği vermedim hiç mamasını biz de o siteden aldık aslında, kumda sıkıntı olabilir diye düşünüyorum pisi pisinin pudra kokulusunu kullanıyordum olmadı kumunu değiştireyim.Mamadan kaynaklanıyor olabilir
Mamayı değiştirebilirsin. Ev yemeği yiyorsa daha çok kokar
Yaş mama da öyle
Kum olarak vancat bahar kokulu topaklanan kumu çok övüyorlar
Biz temizmamadan alıyoruz, eşim az kum koyup sıklıkla tamamını değiştiriyor.
Evi havalandırmak benim için sorun değil çünkü kedim balkona çıkmaya korktuğundan uzak duruyor kapı pencereden. Ama pencereyi üstten açmayın diyorlar araya sıkışıp çıkamıyorlarmış. (Ben açıyorum)
En mantıklısı penceresi açık olan odanın kapısını kapatıp kediyi oradan uzak tutmak, çünkü bazıları çok seviyor pencere pervazına çıkmayı. Çok tehlikeli...
Biz vancat kullaniyoruz kedimize. Cok koku sorunu yasamiyoruz en basindan beri vancat kullandik. Havalandirma da camlarda sineklik var acamayacagi sekilde yaptirdik 3 menteseli vs o yuzden rahatca acip havalandiriyorum.miyaww__ S Spizella @RIVAVIRA
office
Mormeneksem
keep calm
gibigibiyim Naçizane bir şey sormak istiyorum.Kapalı kedi tuvaleti kullanmama ve kumunun dışına tuvaletini yapmamasına rağmen çok fazla koku olduğunu düşünüyorum ki atıkları devamlı temizliyorum.Bunun için ne yapabilirim, ya da hangi kumu tavsiye edersiniz? Bir de evi havalandırma işini nasıl yapıyorsunuz, kediyi bir odaya koyup diğer odaları mı açıyorunuz?
karbon filtreli kapalı kedi tuvaleti mi var bilmiyorum ama onlardan koku çok çok daha az çıkıyo yalnız 6 ayda 1 karbon filtreyi değiştirmelisiniz. bi de topaklanan kum kullanırsan her topaklandığında çişi de attığın için kumu değiştirmiş kadar olmasa da her temizlediğinde değiştirmişe yakın oluyosun, zaten onları değiştirmen gerekmiyo sadece ayda 1 tuvaleti komple yıkadığında değiştirmen yeterli olur. topaklanan kumu da heryerde bilirler sor. Ama yavru olduğu için kokulusunu almamanı tavsiye etmem alerjik durumlar olabiliyo çünkü.. kokusuzu da aynı işi görürmiyaww__ S Spizella @RIVAVIRA
office
Mormeneksem
keep calm
Karbon filtreli değil sanırım, pisi pisinin topaklanan kumunu kullanıyorum evet kullanımı kolay çabuk da temizleniyor ama temizledikten sonra kalan kum kokuyorkarbon filtreli kapalı kedi tuvaleti mi var bilmiyorum ama onlardan koku çok çok daha az çıkıyo yalnız 6 ayda 1 karbon filtreyi değiştirmelisiniz. bi de topaklanan kum kullanırsan her topaklandığında çişi de attığın için kumu değiştirmiş kadar olmasa da her temizlediğinde değiştirmişe yakın oluyosun, zaten onları değiştirmen gerekmiyo sadece ayda 1 tuvaleti komple yıkadığında değiştirmen yeterli olur. topaklanan kumu da heryerde bilirler sor. Ama yavru olduğu için kokulusunu almamanı tavsiye etmem alerjik durumlar olabiliyo çünkü.. kokusuzu da aynı işi görür![]()
tuvaletin üst kısmında siyah bi kumaşumsı parça varsa o karbon filtredir.. aslında kalan kumda çiş de pek kalmıyo topaklandığı için alıyosun ama ince delikli kürek kullanırsan daha ince çişli parçaları da toplar.. Tabiki yine de biraz kokar ama koku çok dışarı çıkacak,rahatsız edecek kadar olmaması lazım.. Marka marka dene kumları, ben eve gidince benimkine bakıyım sana yazıyım, hiç markaya dikkat etmiyorum eşim alıyo hep kum işleriyle o uğraşıyo çünkü..Karbon filtreli değil sanırım, pisi pisinin topaklanan kumunu kullanıyorum evet kullanımı kolay çabuk da temizleniyor ama temizledikten sonra kalan kum kokuyor
office
Mormeneksem
keep calm
Çok sevinirim sağolun, çünkü az bir koku değil ciddi anlamda kumu kötü kokuyor, maması da temizmamadan olmadı değiştirme yoluna gideceğim.tuvaletin üst kısmında siyah bi kumaşumsı parça varsa o karbon filtredir.. aslında kalan kumda çiş de pek kalmıyo topaklandığı için alıyosun ama ince delikli kürek kullanırsan daha ince çişli parçaları da toplar.. Tabiki yine de biraz kokar ama koku çok dışarı çıkacak,rahatsız edecek kadar olmaması lazım.. Marka marka dene kumları, ben eve gidince benimkine bakıyım sana yazıyım, hiç markaya dikkat etmiyorum eşim alıyo hep kum işleriyle o uğraşıyo çünkü..
çok üstüne gitmeyin daha çok korkacak panikleyecek. oyun oynayın,severek sakinleştirin kucağınıza aldığınızda. yaş mama verin elinizle de vermeyi deneyebilirsiniz size olan güveni artıracaktır bu. yüksek sesle değil sakin bir dille konuşun yüksek sesten hoşlanmazlar... elektrik süpürgesi çalıştıracağınız zaman onu bir odaya kapatın. mümkün mertebe saklandığı yer ona zarar verecek bir alan değilse çıkartmak için uğraşmayın. kendisinin çıkmasını bekleyin.Merhaba kızlar ,daha önce kedi sahiplenme ile ilgili konum vardı sizden güzel bilgiler almıştım,bazı nedenlerden dolayı ancak 3 gün önce sahiplendik ,minik kızımız 4 aylık eşimin arkadaşı yurtdışına yerleşecekti ondan sahiplendik.İlk akşam işten geldiğimde çamaşır makinesinin arkasında buldum çok ürkekti pek yaklaşmadık korkutmamak için ,oyunlarla biraz yaklaştı ama dokunamadık pek çünkü korkuyor.Dün ipli oyuncağını ayaklarına dolamış ve korktu çıkarmak için yaklaştım öyle bir kaçtı ki korkudan sanırım tuvaleti dışına dışkıladı ve bütün gece çamaşır makinesinin arkasında kaldı,ne yaptıysak çıkmadı. Bugün daha üçüncü gün biliyorum ama hep koltuk arkasında hala yaklaştırmıyor ,oyun oynayarak biraz çıkartabildim onun dışında hep saklanıyor ,bu normal midir ?Alışması için ne yapabilirim ?
office
Mormeneksem
keep calm
office
Mormeneksem
keep calm
Her gün değiştiriyorum derken sadece atıkları mı alıyorsunuz yoksa komple kumu mu değiştiriyorsunuz?
Proline bebek pudralı kum kullanıyorum. Her gün mutlaka değiştiriyorum. Hatta bi sabah bi akşam değiştirirsem daha bi güzel oluyor.Tuvaletinin önüne patili paspaslardan koyduk eve de hiç kum gelmiyor.
Sinekliğimiz var evin hem güney hem kuzey cephe balkonkarında. İkisini karşılıklı açıyorum ceryan yaptırıyorum. Kızçeyi de odaya kapatıyorum çünkü üşümesin diye.Temizlik yaparken de mesela oturma odasını mı temizliyorum kızçe yatak odasına gidiyor oda oda geziyoruz.
![]()
Her gün değiştiriyorum derken sadece atıkları mı alıyorsunuz yoksa komple kumu mu değiştiriyorsunuz?
Merhaba kızlar ,daha önce kedi sahiplenme ile ilgili konum vardı sizden güzel bilgiler almıştım,bazı nedenlerden dolayı ancak 3 gün önce sahiplendik ,minik kızımız 4 aylık eşimin arkadaşı yurtdışına yerleşecekti ondan sahiplendik.İlk akşam işten geldiğimde çamaşır makinesinin arkasında buldum çok ürkekti pek yaklaşmadık korkutmamak için ,oyunlarla biraz yaklaştı ama dokunamadık pek çünkü korkuyor.Dün ipli oyuncağını ayaklarına dolamış ve korktu çıkarmak için yaklaştım öyle bir kaçtı ki korkudan sanırım tuvaleti dışına dışkıladı ve bütün gece çamaşır makinesinin arkasında kaldı,ne yaptıysak çıkmadı. Bugün daha üçüncü gün biliyorum ama hep koltuk arkasında hala yaklaştırmıyor ,oyun oynayarak biraz çıkartabildim onun dışında hep saklanıyor ,bu normal midir ?Alışması için ne yapabilirim ?