yeni sevgilisi ile yanakyanaga foto yolladı

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
Eski konustugum piskopat kendine yeni sevgili yapmıs bebek yüzlü ela gözlü bi kız bana resimlerini gönderdi whatsaptan az önce hayalımdeki kızı buldum seni unutamayacagımı mı sandın demiş

çok kırıldım :KK43: bende isterdim gzel bebek yüzlü bi kız olmak ama yüzüm kemikli :/ julia rabır ı andırıyrum biraz bebek yüzlü değilim ama bakımlıyım cokta cirkin değilim belime kadar uzun düz gür saçlarım var cok kırıldım kızlar cok

Son düzenleme:
Seni hak etmeyen biriymis demekki.. hic kirilma hic uzulme.. eden bulur..

eminim çirkin değilsin. ne güzel çok çekici bir julia robertsa benziyormuşsun... senin onu bıraktığını hazmedemediği için böle saçma birşey yapmış olmalı...

kızın güzel olabilir de içi, yada gerçekten birlikte mi. kıskandırmak için yapmıştır belki...

ne olursa olsun. küfür eden, seni aşağılayan adamı bırakmakla iyi yapmışsın. bundan sonra mutlu ol inş...

3 sene cıktık ayrıdık ve 3 ay oldu kötü bir ayrılıktı artık bıkmıstım hakaretlerden küfürlerden aşağlamalardan düzelmiyordu ayrıldım.. cok yalvardı ağladı barışmadım...
benim yüzümü görünüşümü hep eleştiriyodru yaşlıymışım çökmüş sursatım varmış burnum uzun ve kocamanmış. hep kalbimi kırıyordu..

kendine yeni sevgili yapmıs bebek yüzlü ela gözlü bi kız :( bana resimlerini gönderdi whatsaptan az önce :( hayalımdeki kızı buldum seni unutamayacagımı mı sandın demiş

çok kırıldım :( bende isterdim gzel bebek yüzlü bi kız olmak ama yüzüm kemikli :/ julia rabır ı andırıyrum biraz bebek yüzlü değilim ama bakımlıyım cokta cirkin değilim belime kadar uzun düz gür saçlarım var cok kırıldım kızlar cok

Canım eğer seni unutmuş olsaydı sana mesaj atmaazdı. Ayrıca senin her zerren için Allah a şükretmeyen birini napıcaksın. Allah iyilerle kadir kıymet bilenlerle karsılastrsın seni

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

3 sene cıktık ayrıdık ve 3 ay oldu kötü bir ayrılıktı artık bıkmıstım hakaretlerden küfürlerden aşağlamalardan düzelmiyordu ayrıldım.. cok yalvardı ağladı barışmadım...
benim yüzümü görünüşümü hep eleştiriyodru yaşlıymışım çökmüş sursatım varmış burnum uzun ve kocamanmış. hep kalbimi kırıyordu..

kendine yeni sevgili yapmıs bebek yüzlü ela gözlü bi kız :( bana resimlerini gönderdi whatsaptan az önce :( hayalımdeki kızı buldum seni unutamayacagımı mı sandın demiş

çok kırıldım :( bende isterdim gzel bebek yüzlü bi kız olmak ama yüzüm kemikli :/ julia rabır ı andırıyrum biraz bebek yüzlü değilim ama bakımlıyım cokta cirkin değilim belime kadar uzun düz gür saçlarım var cok kırıldım kızlar cok

Ya üzüldüğüne değer mi? Ezik bu adam belli, atamamış ayrılığın acısını, aklınca seni yaralamaya çalışıyor.

Hem ne malum o kızın sevgilisi olduğu.

Sana yakışanı yap. Senin adına çok sevindim. İnşallah çok mutlu olursunuz de, bir de gülücük ekle. Temelli çatlasın umrunda bile değilim diye.

.

ben güldüm açıkçası o çocuğun böyle bişey yapmasına. Ergen mi bu baya nispet yapmış...
Seni unutsa böyle davranmazdı ki :)

Hiç takma kafana yüzünle sevecekse hiç sevmesin seni. Deli midir nedir

Ayrıca bir zamandan sonra zaten dış güzellik birşey ifade etmiyor. İç güzelliğine aşık oluyorsun. Kilo boy güzellik.. Geçiçi bunlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yuh diyorum
senin eski sevgilinin insanlıktan nasibi yokmuş
ayrıca o senin sevgilin hiç olmamış
seni zerre kadar sevmiş olsaydı
sana o lafları söyleyemezdi
seni zerre kadar saysaydı
sana fotoğraf falan gönderemezdi
erkeğin fesatı hiç çekilmiyor

amacı seni üzmek zaten boşverrrrrr

sende ona yarın bir gün yakışıklı sevgili bulursun onun resmini çeker gönderirsin öderşisiniz:ssz::ssz::ssz::ssz:

Senin bırakmanı kaldıramamış sevgilisi bile olduğunu sanmıyorum nispet yapıyor aklınca:ssz: gayette güzelsinizdir eminim bence o sizi haketmemiş Rabbim göstermiş yüzünü sizi aşağılayan aşağılayarak kendi özgüven eksikliğini bastıran bir adamdan hayır gelmezdi sevinin :51:

Şaka falan mı bu :53: :9: Kusura bakmayın gülüyorum ama yaptığı o kadar çocukça ki kurtulduğunuza şükredin :10:

Unutsun ve ya unutmasın bu umrumda değil ki..

çirkin oldugum için kalbim kırıldı :/

Sizi böyle eleştiren kaba saba davranan birinden ayrılmanız çok iyi bir karar olmuş.. Gerçekten seven insan bu tarz cümleler kurmaya çekinirdi.. Siz ondan ayrılınca bunu kendine hazmetmemiş belli eğer öyle olsa sizi kıskandırmak adına resim çekip yollamazdı bitti gitti gözüyle bakardı.. Hem ne malum herhangi bir kız arkadaşına bir resim çekelim eski sevgilimi kıskandırıcam demediği ?:44: Herşey bebek yüzlülükle bitmiyor ki sizde çirkin birisi değilsinizdir julia roberts çok hoş bir bayan onu andırıyorsanız sizde öylesinizdir.. Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim..

Unutsun ve ya unutmasın bu umrumda değil ki..

çirkin oldugum için kalbim kırıldı :/

Ben insanların yaşadığı bazı şeyleri zayıf noktalarını güçlendirebilsinler diye yaşadıklarını düşünüyorum. Böyle olaylar görünce buna olan inancım daha da artıyor. Onun sizi çirkin bulması sizi çirkin yapmaz. Ya da çirkin olun nolur? Güzellik ya da çirkinlik bizim elimizde mi? Yaradan bizi böyle yaratmış, güzel ya da çirkin. (Gerçi bu kavramlar insanların zaman içinde değişen algısına göre şekil alır orası da ayrı bir konu.) Ha ayrıca siz ona göre güzel olmayabilirsiniz ama öyle biri çıkar ki sizi herkesten güzel bulur. Sıkmayın canınızı böyle şeylere.

Herşey güzellik değildir ki ama maalesef bazı kaz kafalı erkekler bunu anlamıyor.Madem sizi beğenmiyordu,sürekli eleştiriyorduda ayrılmak isteyince neden ağladı,zırladı? Hiç üzülüp,kırılmayın bence.Daha hayırlı olmuş.Karşınıza daha çok kıymetinizi bilen biri çıkar mutlaka.

belli çok unutmamış :D allahım ya ezik ezik nispet yapmış bir de.Yazsaydın bu unutmuş halin mi diye hahaha sinrden patlasaydı:52:

Senin hayalindeki erkek o muydu peki ? Seni aşağılayan biriyle ne işin vardı zaten ?? güzellik görecelidir ama güzellik herşey de değildir. Çok çirkin birisi olabilir bakarız çirkinmiş falan deriz ama onu sevene dünya güzelidir o .Birlikte olduğun insan senin kusurlarını görüyosa sadece ya da kusur bile olmayan şeylere takıyosa kendi ezikliğindendir tamamen. Seni gerçekten seven insan sana baktığında gülüşüne ,bakışına ,duruşuna ,kalbine aşık olduğu insanı görmeli.

unutmamış sizi belli ki böyle basitçe birşey yapıyor.
çok çocukça geldi bana bu davranış, yaşı kaçtı acaba?
unutmuş olsaydı göndermezdi resim.
hiç tepki bile vermeyin bence, yoksa onun istediğini elde etmiş olursunuz.
takmayın, size savgısı olmayan birini ne yapıcaksınız. önce saygı olacak :19:

Senin hayalindeki erkek o muydu peki ? Seni aşağılayan biriyle ne işin vardı zaten ?? güzellik görecelidir ama güzellik herşey de değildir. Çok çirkin birisi olabilir bakarız çirkinmiş falan deriz ama onu sevene dünya güzelidir o .Birlikte olduğun insan senin kusurlarını görüyosa sadece ya da kusur bile olmayan şeylere takıyosa kendi ezikliğindendir tamamen. Seni gerçekten seven insan sana baktığında gülüşüne ,bakışına ,duruşuna ,kalbine aşık olduğu insanı görmeli.

kesinlikle deil benden kısa biraz 174 benim boyum o 172 felan hiç yakışmıyoruz elleri cocuk eli gibi minicik.. ama o bana b.k atardı hep ellerim kocamanmış hiç kız eli gibi deiilmiş oje sürmeme kızardı

Son düzenleyen: Moderatör:
ay bir de ben çok edepsiz biriyimdir biri bana öyle fotoğraf gönderse el hareketi çeker gönderirim hahahaahah:27::27::27:

Back
X