Kızlar merhaba sizden bir konuda fikir isticem. biriyle tanıştım iki gün önce yarım saat falan oturduk. ewe geldiğimde hoşlandığını söyledi. sabaha kadar mesajlaşma sonrası evlenmek istediğini anlaşırsak ciddi bir ilişki düündüğünü bu kişinin ben olabileceğini yzın bi aile düğünümüze bile el ele gelebileceği vs söyledi. kısacacı düzgün bir beraberlik ister gibi konuştu. ama ikinci buluşmada elleri saçımda ittirince elini kızmaya başladı. arkasından sarılmak için kolumdan tutarak kendine çekti . istemeyince sen bilirsin die rest çekti ama ewe gelince mesajlaştık. öpmek sarılmak onun yanında kasıldığım için utandığım için rahatlamak iin yaptığını asla kullanma isteği olmadığnı kendi kız kardeşlerim de var şeklinde açıklama yaptı. kaybetmek istemiyorum ama öyle ilgisi yüzümde güzellikte sarılmak öpmek deki bişi konuşamıyorum ben de yarım saat görüp kaçıp geliyorum. onu tanımak da istiyorum çok iri kaslı okgüçlü kolumu acıttı çekerken hiperaktif adeta. nasıl kaybetmeden onu yola getirebilirim. şuan tersleştik ona güvenmediğime ve yanından çekip gittiğime kızdı görüşmeyelim diyoruz ama mesajlaşıyoruz da. görüşmek istemiyor. bu olayı lehime çevirmek için bi fikriniz var mı? acil cewav bekliyorum. sizce hemen sarılmak dokunmak öpmek gibi (abes bi isteiği olmadı anlarsınızya) istemesi doğal mı ciddi düşünen biri de bunları yapar mı yoksa kendimi mi kandırıyorum.