Kızlar 19 mayıs günü beni facebook adresimden bir çocuk ekledi. Ortak arkadaslarimiz vardi öyle olunca kabul ettim. Cocuk yazdi ve acikca beni taniyor olabilecegi arkadaslarda gorup dayanmayarak ekledigi söyledi. Cocukla ayni sehirdeniz, kendi memleketimizdeki üniversite de okumusuz o gecen yil birincilikle mezun olmus ki ben bunu fotograflarina bakarken ögrendim. Neyse efendi birisi 3 erkek kardes ve en kucugu bu. Birinci sıkıntım cocuk yüksek lisansa hazirlik icin ankara ya gitmis. 14 haziranda kesin dönus yapacak. Gecen haftasonu buraya gelince bana tekrar yazdı görüsmek icin ama denk gelmedi görüşemedik. Bana iste bir kacta iltifat icerikli seyler söyledi. Cok tatli görünüyorsn söylemeyi unuttum dedi. Ve bulasmayinca da ankaradan gelir gelmez seni arayacagim bir daha güzel yüzünü görmeden gecmeyecegim dedi. Cocuk gercekten hem yakisikli hem basarili hem sosyal yani bana bunlari demesine hayret ettim. Ne bileyim cevresinde eminim kizlar coktur. Neyse o gün konusmamiz sonlandi ve bir haftadir yazmiyor. Bende üzülüyorum yani amaci ne diye aklima gelmeye basladi. Konusmak gorusunceye kadar tanimak isterdim. Ve bu aralar o kadar yanlizim o kadar mutsuzum ki ufacik bir ilgisi beni mutlu etmisti. Ama simdi kendimi kandirilmis gibi hissediyorum. Bu arada bir kere ben ona yazdim ders calisiyorum dedi bende rahatsiz etmiyim dedim hic ona cevap vermeden sen napoyosn falan dedi. Ama isteksiz konustu. Ben umutlanip umutlanip umutlarimin kirilmasindan biktim artik. Akrep burcu bu arada