Yeni tanıştığım biri var yardım lütfen.

haklısınız kızlar size katılıyorum bi öyle diyorum bi böyle diyorum arada kalıyorum neyapıcam bilmiyorum bi yandan iyi biri diyorum kötü birine benzemiyo öpmesi heyecanından sen kızınca denedim demiştir diyo annem ne kaybedersin tanısan diyo kpss yide ben çok istiyorum zaman ayıramam diye aylardır red ettim onu oda önemli olan sensin sen oku ben beklerim diyo haata gaz verme sebebide eğer kazanamazda ağlarsan beni çok yıpratırsın dedi.

bu neya kim ki daha o ne çabuk benimsemiş de böle büyük büyük laflar ediyo. ukala bi adam bu galiba. itici geldi bana birdenbire. sanki yıllardır sevgilin.

dışardan bakınca kötü görünüyor bilmiyorum arkadaşıma anlattım oda tanımıyor erkek gözüyle bak dedim adam daha ne yapsın kötü biri değil korkma dedi.

cnm kendini kaptırmadan, çokda üzerine düşmeden düşünmeden mesafeni koruyarak bi tanımaya çalış derim ben.. belki sen hissettiğin şekilde aksettiriyorsun bize olayları istemeden.. tam olarak ne istediğini anlayana kdr devam et ne kaybedersin ki .. ne istediğini derken onun değil, senin.. kendin ne istiyorsun onda sana güven vermeyen şeyler ne.. hislerine güven :1closedeyes:

tamam canım öyle yapmaya karar verdim ben çok önyargılıyım zaten belkide öyle davranıyorum bilmiyorum

yazdıklarına bakılırsa sen kendini yeterince kaptırmışsın hatta bile bile lades demeye dünden razısın...
inşallah üzülmezsin sonunda

Bir yanım kal bir yanım git diyor durumu.
Demek ki kalmayı seçeceksin.
Hadi hayırlısı.
İnşallah burada topic açıp keşke çıkmasaydım demezsin.

neden böyle diyorsunuz kızlar burda ne ilişkiler gördüm ben baktığımda abarttığımı düşünüyorum yaptığı aman aman çok kötü bişey yokki ufak tefek sorunlar bunlar ne insanlar var öyle değilmi armudun sapı üzümün çöpü herkesi tepeyimmi?? bi şansı haketmiyormu ne kaybedeceğim sevgilisi olmayacam zaten sadece tanımak istiyorum hepsi buu neyapabilir bana ençok terk eder okadar.

ki hepinizin tavsiyelerini kulağıma küpe olarak alıyorum değerlendiricem 5 düşünüp 1 hareket edicem.

Ya ben çok kötü bir durum görmedim.
ılk görüşmede öpmek istemesi (yanaktan tokalaşma öpmesi olarak algıladım, buna göre yazıyorum) biraz sizin ve onun çevrenizle ilgili. Yani normalde erkek arkadaşlarıyla, kuzenleriyle yanaktan öperek tokalaşıyorsa ya normal geliyordur ona ya da normal gelemse bile nasıl davranacağını şaşırmıştır. Olabiliyori, bazen insan kiminle hangi protokolü uygulayacağını şaşırıyor. Sen de ters bakınca korkmuştur, toparlamaya çalışmıtır "deniyorum" diyerek.
Mesajlara gelince, tuhaf biraz evet. Yarım kalıyor gibi mesajlar ama alışkanlıktır. Aramamasına gelince hattı şu bedava mesaj hakkı olan hatlardan olabilir. Biraz cimri gibi bir izlenim verdi bana.
Şimdi ben sana iyi olasılıkları yazdım. Ama tabi gerçekten seni denediyse, mesajları yarım bırakıp süründürme havalarında aşık etme çabası filan varsa, durma kaç. Ama bu olasılıklardan hangisi olduğunu yakından tanımadan öğrenemezsin.

tinkerbelle beni rahatsız etmemek için aramıyormuş müsait olduğunda çaldır arıyayım diyo yok cimri değildir hiç sanmam yemeğe gidelim diye çok ısrar etti ben çekindim gitmedim mesajlarıda belki dediğin gibi gereksiz diye cevaplamıyodur bunada şurdan vardım çünki sorularıma cevap veriyordu bekleyip görücez çok kaptırmadan.

tinkerbelle beni rahatsız etmemek için aramıyormuş müsait olduğunda çaldır arıyayım diyo yok cimri değildir hiç sanmam yemeğe gidelim diye çok ısrar etti ben çekindim gitmedim mesajlarıda belki dediğin gibi gereksiz diye cevaplamıyodur bunada şurdan vardım çünki sorularıma cevap veriyordu bekleyip görücez çok kaptırmadan.

Belki de. Tanı bakalım biraz. Yani bir ilginçlik var ama çok anormallik de yok. Şans ver o kadar iyi çocuk deniyorsa. Fazla kaptırma tabi. Peki sen ne hissettin bu arada? O sana aşık olmuş az ya da çok senin de için kıpırdadı mı?

inş canım ben normalde çok mantıklıyım mantığımla hareket ederim duygularımdan çok üzülmek istemem bunuda çok düşündüm ama basit hatalar bunlar önyargılı olmakta istemiyorum niye konu açtın derssen sizin fikrinize ihtiyaç duydum içinden çıkamayacağımı düşündüm yanağımdan dostane öpmek istemesi normal karşılanabilir işyerindeki herhangi birini bile bi bayramda doğumgününde öpüyoıruz sonuçta o bişey değil denedim ben arada denerim öyle demesi çok canımı sıktı ama özürde diledi üzülüyorum böyle yapma dedi bana.

cnm bnm tabiki şans vericeksin, vermelisin de hem anladığım kadarıyla biraz hoşlanmışsında hihoyyyt sadece temkinli git, hem tanıdım diyip kesin yargıya varmak için de çok erken, bol şanss

evet bencede çok erken oda öyle diyo olcaksada senin istediğin zaman olcak dedi yani ben okulu bahane etmemeliymişim o beklermiş beni destek olurmuş.

Back
X