- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
29 ekim gnü biri ile tanştım babamın tanıdığıymış ve babam tanıştırdı 28 yaşında falan. açıkçası ilgimi çekti o gün bayağı benle muhabbet etti ve en son ceketmi dşürmüşüm farketmedim o aldı verdi göz kırparak gülümsedi. bugün katıldığım toplulukta oda vardı. ilk içeri grdi beni gördü şaşırdı ve gülümsedi falan elimi sktı nasılsın dedi iyiyim sn dedim bnde iyym dedi sonra bayağı baktı falan glümseyrk ardından lavaboya gidecektim nereye kız dedi lavaboya dedim öbr taraftakini göstrdi herkesn kullandğna girmeme izin vermedi. br ara yanımdan geçyrdu kolumu tuttu saçımı okşadı omuzumdan aşağı dökülen kısmı ardından ablacım yaptı ablacım derken dedim glümsedi falan kağıt lazımdı dövmeyeceksen vereyim dedi tamam orçun amca dedim amca derken yaptı derslerden açıldı konu vizeler ne zmn başlıyor dedi bugn dedim hayırlı işler yaptı yardım edilecek konu varsa yardımcı olayım dedi. sağol dedim okul nsl gdyr dedi geliyom gidiyom dedim tam izmir ağızı yaptı gülümsedi yarın ne sınavın vr dedi muhasebe ddm uygulamalı mı dedi yok klasik dedim kolay gelsin dedi sonra elini kafama koydu
birşeyler mi hissediyor acaba yani çok değişik davranıyor anlayamadım
birşeyler mi hissediyor acaba yani çok değişik davranıyor anlayamadım