yeni tanıştığım kişi

Çapkın erkek ve kıslarla fazlasıyla içli,dışlı olmayı seven biri gibi geldi bana
Tarif ettiğiniz o kişi bana dershane yıllarımda bir erkek arkadaşın bütün kıslara yaptığı takdiği hatırlattı
Ben öyle erkeklerden nefret ederim ikinci görüşmede bu kadar laubali olunmaz ki canım

sanırım bir kaç kelime anlatabilir şuan içimdeki duyguları :) biz çok mutluyuz. düşündüğüm gibi babamı çok sevdiği ve ondan çekindiği için uzak durmaya çalışmış ama her bir hissim karşılıklı imiş :) darısı diğer sevenlerin başına :)

İkinci defa görüyorsun saçını okşuyor felan çok aşırı bir yakınlık yani daha ikinci görüşmede.
Benim hoşuma gitmedi tavırları felan yaşının pek insanı değil olgunlukta yok gibi.
Aslında böyle erkeklerden uzak durmada fayda var yine de karar senin tabi canım.

sanırım bir kaç kelime anlatabilir şuan içimdeki duyguları :) biz çok mutluyuz. düşündüğüm gibi babamı çok sevdiği ve ondan çekindiği için uzak durmaya çalışmış ama her bir hissim karşılıklı imiş :) darısı diğer sevenlerin başına :)

Çok hızlı olmadı mı ? :ssz: Geçmişi çok çabuk unutmuşsun,demiştik.:32:

Mutluluklar.

Mutluluklar dileriz o halde. :)

Ama ben en cok universite hocan icin sevindim ne yalan soyliyim.

Bana buldugu kadinla flortlesen erkek tip gibi geldi.
Bu kadar hizli yakinlasmasi da, hoslanmadigini, sadece haybeden flort ettigini dusundurdu.
Cunku hoslanan insan, heyecan yapar, eli ayagina dolasir, kizarir, cekinir...
Fakat sadece okudugumda ilk aklima geleni yazdim, tabi ki yaniliyor olabilirim.
Ama tek tavsiyem, hoslaniyorsunuz madem, bu yorumlari da aklinizin bir kosesine yazip, adimlar atin.
Umarim en iyisi ne ise o olur... :34:

Bana buldugu kadinla flortlesen erkek tip gibi geldi.
Bu kadar hizli yakinlasmasi da, hoslanmadigini, sadece haybeden flort ettigini dusundurdu.
Cunku hoslanan insan, heyecan yapar, eli ayagina dolasir, kizarir, cekinir...
Fakat sadece okudugumda ilk aklima geleni yazdim, tabi ki yaniliyor olabilirim.
Ama tek tavsiyem, hoslaniyorsunuz madem, bu yorumlari da aklinizin bir kosesine yazip, adimlar atin.
Umarim en iyisi ne ise o olur... :34:
şuan burada anlatamayacağım bana kalmasını istediğim kadarıyla özelini açtı. gelmişini geçmişini herşeyini anlattı bana. güvendirdi kendine. başkalarının bilmediği kadar kalbini açtı o yüzden asla laf söyletmem ben ona.

Ben bu işin sonunu hayır görmüyorum sanki ,şöyleki;adamın ilk tanışmadaki fizksel temaslı davranışları(cüretkar ,çapkın davranışlarla kız tavlama),bir çapkınlık kokusu alıyorum ve bu kardeşimizin biraz saf duygular içinde olması,tedbirli düşünmeden yoksun olması...

Ama Allah devamını hayırlısıyla getirsin,hayırlısı olsun,mutluluklar.

Son düzenleme:
Back
X