yeni tanıştığım kişi

Adam sana durumum iyi demeye getirmis .yaş ta ideal . olur bu iş:)

yine görücü usulü biriyle tanıştım. herşey iyi gibi ama bir şey dikkatimi çekti mallarını ederine kadar detayıyla şusuda var busu da var diye ben sormadan (ki sormam da başka bir şeyle ilgisi yoksa) söyledi yani şu kadar ediyor fiyatı gibisinden ben sadece nerede oturduklarını sormuştum. bu aklıma takıldı. ben evini geçindirebilecek işi var mı diye bakarım. yaş konusu da var sanırım benden 8 yaş büyük gibi nasıl olur bilemedim. bi de uzakta kendisi ben yüzyüze görüşmeden devam edemeyeceğimi söyleyeyim diyorum. herşeyi kafama taka taka evde kalacam en sonu çok detaylı düşünüyorum

canım bence adamda pek kusur arama bu konuda. Erkekler de bence artık ne diyeceğini şaşırdı bu TV de orda burda gördükleri programalr yüzünden. Çünkü çoğumuzu ayrı tutarak diyorum ilk sordukları şey mal varlığı oluyor.

belki de sanırım haklısınız tanımadan bilemeyeceğim ama yüzyüze görüşmeden de böyle uzaktan uzağa görüşmeye devam etmiycem sanırım

bencede biliyosun başanmalar cogaldı bu yüzden . ya yüz yüze konuşcaksınız sürekli tanıman için veya etrafdan sorcaksınız nasıl biri diye. şu zamnda kimin nasıl oldugu belli olmuyor.

belki de sanırım haklısınız tanımadan bilemeyeceğim ama yüzyüze görüşmeden de böyle uzaktan uzağa görüşmeye devam etmiycem sanırım

bencede biliyosun başanmalar cogaldı bu yüzden . ya yüz yüze konuşcaksınız sürekli tanıman için veya etrafdan sorcaksınız nasıl biri diye. şu zamnda kimin nasıl oldugu belli olmuyor.

kadınların en önem verdiği şey zenginlik olduğu için artık belki adam o yüzden söylemiştir.
nedenini de hemen söyleyeyim sosyal medya var artık evinde ekmeği olmayanın iphone 6 sı var, boğazından yemek geçmiyo ama araba kredisine giriyo insanlar, sadece gösteriş için.
o yüzden adamı da çok suçlamıyorum.

Yüz yüze görüşmeden sakin bi karar verme meslektaşım

Bugün sılaya gideyim diye pandoraya gittim.sıla henüz gelmemişti onun yerine ebruya baktırdım.çok eğlenceli ve pozitif biri.geçmişi ve anı çok iyi bildi.40liraya 40dk baktı.gelecek için beklemem gerek şimdilik iyiler listesinde

Adam sana durumum iyi demeye getirmis .yaş ta ideal . olur bu iş:)

:D

Bana görgüsüz gibi geldi. Ama şöyle bir ihtimal de var. Bu adam yıllardır bekar daha önce kimlerle görüştü ne konuştu bilmiyoruz. Daha önceki adaylar konuyu buraya getirdiyse ve siz de eviniz nerede diye sorunca adam bir seferde anlatmış olabilir. Hani siz iyi niyetle sordunuz ama adam sizi yanlış anlamış olabilir. Siz evden girip mallardan çıkmayın diye o erkenci davranmıştır belki. Yani iki ihtimal var, ya görgüsüz ya yanlış anlaşıldınız.

Bence bir kez daha konuşun, acaba beni yanlış mı anladınız bu yüzden mi mallara getirdiniz konuyu diye sorun. Yok derse görüşmeyi kesersiniz

Yüz yüze görüsmeden hemen notunu vermeyin derim. Belki gerçekten görgüsüz veya itici bir tiptir ama yanılıyorda olabilirsiniz. Hemen ayyy övüngeç, kıro diyip sallamanın alemi yok. Bir tanıyın.

Back
X