Yeni tanıştığım kişinin boşanma sebebi

15-15-20 kp nin borçlarını ödeyecek damatlar vardı da biz neden aldık bizimkileri acaba? hiç inandırıcı gelmedi. Hayatlarının bir döneminde kp nin borcunu ödemiştir borç vermiştir vs ama ayrılık sebebi bence olamaz.
Yalan söylüyor iste bence kendini cok babacan gösteriyor. Benim kocamda babama borc vermisti ama sadece 5bin. Aslinda borc degil babam cok kotu bi duruma düşmüştü,kocam istemedi o parayı babam sonra ödemişti tabi. Simdi her istediğimi yapar sağolsun ama mesela tabak istiyorum suanda gülerek askim babana söylesene ya alsin diyor guya esprii :))))) yani oyle bi erkek yok varsa da kimse bosanmaz

Yalan söylüyor iste bence kendini cok babacan gösteriyor. Benim kocamda babama borc vermisti ama sadece 5bin. Aslinda borc degil babam cok kotu bi duruma düşmüştü,kocam istemedi o parayı babam sonra ödemişti tabi. Simdi her istediğimi yapar sağolsun ama mesela tabak istiyorum suanda gülerek askim babana söylesene ya alsin diyor guya esprii :))))) yani oyle bi erkek yok varsa da kimse bosanmaz
Benim eşim babama yardım etse Allah muhafaza zor bir anında ben daha da aşık olurum o adama. Evliliğime dört elle sarılırım. Bir de 15 bin 20 bin.. nerde kaldı depresyona girmek boşanmak..

Kısa ve net, adam yalancı ve dolandırıcı anlattığı doğru değil...
Uzak durun mutlu mesut borçlarıyla yaşasın.
Çek işleri öyle 15 20 kestim ödediyle olmaz.
Madem kp buna borçlu neden iflas etsin ki bunun alacağı olur, bu adam karşısındakini salakmı sanıyor.
Ben bu işleri bilirim. Sorsanıza anlattığınıza göre kp size borçlu oluyor, nasıl borçları size kalır ki, siz dolandırıcılık mı yapıyorsunuz karşılıksız çek kesip cirolatıp deyin de şöyle bı rengi limon gibi olsun...

Benim eşim babama yardım etse Allah muhafaza zor bir anında ben daha da aşık olurum o adama. Evliliğime dört elle sarılırım. Bir de 15 bin 20 bin.. nerde kaldı depresyona girmek boşanmak..
Aynen öyle yani. Nefret ediyorum yalancı insanlardan. Tabi insallah biz yaniliyoruzdur ama hic inandirici gelmedi adam bana..

Hepiniz
Evlenme bunla canim. Ben evliyim,evlenmeden once boşanmış insanlarla görüştüm. Aynı şekilde çocuklu. Yalan söylüyorlar. Bir tanesinin gayrimesru cocugu bile vardi. Oteki de evde parti veriyor resmen alkol falan icerde de cocugu uyuyordu
Ne olduklari belli olmuyor çoğu kendini cok muhteşem gösteriyor ya da böyle nasıl desem,mağdur gösteriyor hepsi rol. Bunlar seni uzer yol ver bu adama. Anlattıkları da cok sacma inanma sakın.

Hepinize teşekkürler cevaplarınız için..
Dün konuştuk adam dışarda içiyormuş arkadaşıyla gece saat 12 de...
2 gün önce de bira içiyordu
Ben içmediğim ve sevmediğim için her şey falso oldu benim için

Bence burda anlatmadigi bisiler olabilir.
Adamin karısına borçların lafını etmemesini doğru kabul edelim
Belki de kadın o borçları ustlenmesini istemedi. Babasının kötü bir ticaret adamı olduğunu biliyordu onu uyardı adam dinlemedi birlikte ticarete girdiler ve battilar kadın da onu sucladi

Biriyle tanıştım.

Boşanmış. Konu oraya geldi sohbet ederken. Özel değilse neden ayrıldınız dedim. 14 yıllık bir evlilikmiş.Anlattığı şey boşanmaya nasıl neden olabilir kafama pek yatmadı görüşlerinizi almak istedim belki benzer bişi yaşayan vardır

Anlattığına göre eşinin babası borç yapmış ticaret yaparken sonra tefecilere kadar düşmüş...Damadına yani buna bahsetmiş, bu yardım teklifinde bulunmuş...Borçlar çokmuş, bu sürekli kayınpederine çek yazıyormuş o da ödüyormuş...15 bin, 20bin şeklinde bisürü çek...Ama kayınpederi parayı hep damadına geri ödüyormuş...Sonra bu süreçte adam ölmüş ve borçlar buna kalmış...Tabi evinin düzeni bozulmuş çünkü artık bütün para bu borçları ödemeye gidiyormuş...kendinin de dükkanı varmış ama kazandıgı parayla hep borc odediği için, dükkana yeni mal alamaz hale gelmiş...Bu süreçte karısı depresyona girmiş...

Neden dedim? Herhalde kendini suclu sorumlu hissettiği için dedi...Ben babanın borcları yuzunden diye hiçbi laf etmedim hatta ima bile etmedim sıkıntıyı dedi...Herhalde bundandır depresyonu demesi cok acayip geldi bana..Yani eşinle konusmadın mı diyorum, hep yatıyordu diyor, konusuyordum da duzenimiz bozuldu diyor...Tamam da ödemişsin ölmemişsiniz sonucta başka iş kurmuş ve o iş iyi gitmiş borçlar bitince...Neden boşandınız o zaman dedim...Düzen bozulmustu huzur kalmamıştı diyor ..Karısı istemiş boşanmayı 4 yıl olmuş..şimdi de başkasıyla tanışmış evlenecekmiş kadın

Gerçekten çözemedim belki de ben anlamadım
bence gerçekten böyle olsa kadın minnet duyar ve daha çok destek olur dah açok sevgi gösterir.Ayrıca şu an başkası ile evlenmek üxere olduğundan psikolojisi gayet iyi demekki.Adam ölmüş gitmiş ne belli anlatılanların doğru olduğu belki herşeyi onun üstüne attı.Bence bir pirelenme var bu konuda

Mesela birine borcu var ya kp'in...borçlu kısmına damadını yazarak ödeme yapılıyormuş çek yazarak...

Ben de dedim ki e tmm yardım ettin 1 verdin 2 verdin sürekli nasıl verdin dedim? Biyerde patlar demedin mi dedim? Odüyordu bana zaten dedi sonra, sorun olmuyordu sürekli geri odemesi yapılıyordu dedi...
Ama kp ölünce üzerinde kalmış çekler...
Ben anlamadım bu çek işinden anlayan muhasebeci bi arkadaş yok mu buralarda?

Mesela Haziran vadeli 20 bin TL lik çek yazdı adam. Kayınpederi de onu ciroladi birisine verdi ödeme olarak. Normal şartlarda Haziran gelince kayınpederi 20 bin TL yi adama geri ödüyordu. Ama ölünce ödeyemedi. Çeki verdiği adam da. Çekin parasını istedi, cirolayan kişi öldüğü için ilk keşide eden yani çeki imzalyan kişi olan erkek arkadaşınızdan talep etti yasal olarak

Evet doğru olabilir ama bir de kız cocugu var 10 yaşında ve problemli...
Bir de ablası var belat ve hep bunların yanında
Bana cok zor gibi geldi bunların hayatına girmek ve mutlu olmak bilemiorum
Valla canım sorunlu ailelerden kaç derim evlilik sevdiğin aşık olduğun adamla bile zor olabiliyorken bile bile sorunlu bir hayata atlamazdım ben. Hele hele de problemli çocuğu varsa. O sabır gösterebilir ama sen gösteremezsin yinede çok hoşlandım dersen dene ama çok huzurlu olacağını sanmam balayınızda bile ablasıyla çocuğuyla oturman muhtemel

Bu konuda doğruyu öğrenme şansınız çok düşük. Geçmişe sünger çekemeyecekseniz K işe hiç girmeyin. Her insan hayatının Farklı dönemlerinde Farklı birisi olabilir ya da Farklı ilşkilerde Farklı davranabilir. Sizinle yeni bir sürece başlamış, diğer yönlerden eminseniz çok da geçmişe ne olmuş diye takılmayın

Aaaa valla aynısını dedi hep yatıyordu dedi...bence şimdi de ilaç kullanıyordur dedi
Benim babamın borcu olacak ve eşim destek olacak bana da destek olacak bin kez daha aşık olurdum. Akıl var mantık var yahu. Zerre inandirici değil. Ben de boşandım eşim diğer kadına mesajlar yazmış benim için paikolojik tedavi görüyor sürekli odaya kapanıp ağlıyor yazmış. Asla doğru değildi erkekler böyledir bilgine konu sahibi kendini kandirma

Arkadaş aynı mı bunların hepsi, benim eski de “benim ailemle görüşmemi asla istemiyordu, psikolojik sorunları vardı.” diyormuş. Alırken çok iyiydik, akıllıydık; boşanırken delirdiysek, psikolojimiz bozulduysa da sebebi sizsinizdir yani.

Ama adamın anlattıkları bana hayatın akışına uygun geldi. Yani 14 yıllık evlilik, eşimin babasının borçlarını ödeseydim, çok sıkıntıya girseydim; yüzüne hiçbir şey söylemesem dahi içten içe gerilirdim, nereden bulaştım, niye böyle oldu diye sıkılırdım. Maddi açıdan iyiyken sıkıntıya düşmek insanı kadın-erkek gerçekten çok geriyor. Bir de söz konusu para olduğu için insan karşısındakini üzmemek ya da para için üzülüyormuş gibi görünmemek için konuşamıyor da. Siz yine de iyice tanıyın. Erkekler gerçekten genelde boşanma konularında dürüst davranmıyor ama 14 yıllık evlilik de zaten duygusal ilişkiyi yıpratmıştır, bir de üstüne maddi sıkıntılar. Boşanmak için olağan sebepler bence.

Arkadaş aynı mı bunların hepsi, benim eski de “benim ailemle görüşmemi asla istemiyordu, psikolojik sorunları vardı.” diyormuş. Alırken çok iyiydik, akıllıydık; boşanırken delirdiysek, psikolojimiz bozulduysa da sebebi sizsinizdir yani.

Ama adamın anlattıkları bana hayatın akışına uygun geldi. Yani 14 yıllık evlilik, eşimin babasının borçlarını ödeseydim, çok sıkıntıya girseydim; yüzüne hiçbir şey söylemesem dahi içten içe gerilirdim, nereden bulaştım, niye böyle oldu diye sıkılırdım. Maddi açıdan iyiyken sıkıntıya düşmek insanı kadın-erkek gerçekten çok geriyor. Bir de söz konusu para olduğu için insan karşısındakini üzmemek ya da para için üzülüyormuş gibi görünmemek için konuşamıyor da. Siz yine de iyice tanıyın. Erkekler gerçekten genelde boşanma konularında dürüst davranmıyor ama 14 yıllık evlilik de zaten duygusal ilişkiyi yıpratmıştır, bir de üstüne maddi sıkıntılar. Boşanmak için olağan sebepler bence.
Bosanma sebebini bir de adamin eski karisindan dinlemeli. Belki de adam aldatti. Benim eski esim kadina birsuru yalan mesajlar yollamis. En komigi de bir mesajda esim cok cahil egitimsiz arkadas ortamina sokamiyorum yazmis. Halbuki brn kamuda makina muhendisiyim ve doktora bile yaptim. Yani erkekleron tabiati boyle kulliyen yalan

Bosanma sebebini bir de adamin eski karisindan dinlemeli. Belki de adam aldatti. Benim eski esim kadina birsuru yalan mesajlar yollamis. En komigi de bir mesajda esim cok cahil egitimsiz arkadas ortamina sokamiyorum yazmis. Halbuki brn kamuda makina muhendisiyim ve doktora bile yaptim. Yani erkekleron tabiati boyle kulliyen yalan

Evet ama böyle yalancı erkekler direkt eski eşi karalıyor. Anladığım kadarıyla adam eski eşi hakkında kötü ya da karalamaya varacak bir şey söylememiş. Aslında benim için ölçüt budur, boşansa da eski eşlerin sevgililerin arkasından olumsuz konuşmayan, iyi birisiydi ama bakış açımız, yaşam tarzımız farklıydı, olaylar bizi çok yıprattı, minvalinde konuşan insanlar daha doğru; yalan söyleyip karalayan bin tane senaryo sebep yazanlar daha yalancılıymış gibi geliyor ama yine de genelleme yapmayayım. Konu sahibi iyice tanısın.

O görünüyormuş borçlu ona devretmiş cunku..ticaretten cok anlamıyorum ama borcu odemeye yardım ederken borcları ona devretmiş..çekten bahsetti ben de anlamadım
Bence kendi borçları ve kp ona yardım etmiş hikayeyi ters anlatmış,kp e olan borcunu vermeyip üstüne karısını Arada bırakınca kadın ayrılmış.Hatta adam üzüntüden öldüyse kadın daha da suçlu hissedip ayrılmıştır..Hikaye gibi ama bence bu sizin anlattığınızdan mantıklı🤷🏻‍♀️

Evet ama böyle yalancı erkekler direkt eski eşi karalıyor. Anladığım kadarıyla adam eski eşi hakkında kötü ya da karalamaya varacak bir şey söylememiş. Aslında benim için ölçüt budur, boşansa da eski eşlerin sevgililerin arkasından olumsuz konuşmayan, iyi birisiydi ama bakış açımız, yaşam tarzımız farklıydı, olaylar bizi çok yıprattı, minvalinde konuşan insanlar daha doğru; yalan söyleyip karalayan bin tane senaryo sebep yazanlar daha yalancılıymış gibi geliyor ama yine de genelleme yapmayayım. Konu sahibi iyice tanısın.
Psikolojisi bozuk demesi yeter. Zerre insnmiyorum hepsi ayni. Neyse konu sahibi zamanla anlar.

Adamin esine sorsan kimbilir o da adamdan ne cekmistir, bu isler böyledir. Ben olsam inanmazdim. Ben borclarini ödedim diye anlatmasi bile cok itici bence, insan yaptigini anlatmaz öyle.

Yalan söylüyor gibi geldi, kayinpederinin borçları buna nasil geçsin çok saçma. Kimse kalkipta birinin borcunu üstüne almaz..

Kadın depresyonda, adam melek öyle mi? Asıl inandırıcılığını burada kaybediyor zaten. Kadın gerçekten depresyondaysa bile bir es bunun nedenini nasil bilmez?

Kendini melek olarak göstermiş, yok borçtan bile bahsetmedim sessizce ödedim demesi garip geldi. 1 2 bin degil ki bu borç sessizce ödesin. Her ay 10 20 bin para ödemiş. Bu isin içinde bi iş var. Zaten kimse ben eski eşime şu kötülükleri yaptimda boşandı benden demez. Ben olsam kadinla konuşmaya çalışırdım, nasılsa eski hayatını unutmuş sizin sormaniza takilmaz bile.

Back
X