yeni tanıştığınız bir erkek ilgisiz ise ne yapardınız?

Kusura bakma kimseyi yargılamak istemem ama anneniz kendinizden 8 yaş büyük arkadaşını nasıl olur da sizinle tanıştırır?
Bir de bu adam sana diyor ki haftasonları bende kalır mısın? Şaka mı bu yaa annenizden izin alsın baari haftasonu kendisinde kalmanız için...

Sorunuza gelince, 6 yıllık bir ilişkiden çıkmış insan..Onu unutamadığını, ancak yeni bir ilişki için kendini zorladığını düşünüyorum..Dolayısıyla da zorlanıyor..

kaç yaşında bu adam şaşırdım senden epey mi büyük ?bence ondan bir cacık olmaz ben sana söyleyyeimdaha ilk günden bende kalırmısın vs hoş değil .tavrını koy beğenmiyorsa gitsin yoksa sürekli çelişkide kalırsın mutsuz olursun .

Ya ben bu insanları anlamıyorum yahu dur sen bi daha ilk adımı atarken koşmayı düşünüyorsun nasıl biz insana güven duyacagız ki ilk görüşmede bende kalırmısın derse bir adam gerçekten samimi oldugunu düşünemeyiz senin bence yapacağın kararlı olman sonucta o zaten bir çok şeyi yaşamış o yüzden bu istedikleri ona göre normal fakat sana göre fazla sadece yapacagın senin ne kadar güvensiz oldugunu bilmesi seni kazanabiliyorsa seni hakeder bunu göstermen gerekiyor eger buna deyeceğini düşünüyorsan

sizi birarada tutucak bi sebep göremiyorum ben zaten ..şimdiden ilgisizse zaten erkekler ilerleyen dönemlerde acayip ilgisizleşiyorlar..ozaman hiç dayanamazsın..şimdiden bitir..
bende olamıcağımızı anladım falan de bakalım..ya hep ya hiç..sende resti çek..ilişkiyi sen şekillendir..onun eline bırakma..

Back
X