yeni taniyorum

tedirginkz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
626
103
38
Ankara
İnsanları yeni tanıyorum ya akli bende kalmayana bende fedakarlık yapmiycam ben ailem için uzaktaki sevgilimle evlenmemeyi düşünüyordum hatta bu yüzden ayrıldım adam bırakmadı beni bugün anladım ki ben bu evde fazlalığı bugün tanıyorum herkesi

İnsanları yeni tanıyorum ya akli bende kalmayana bende fedakarlık yapmiycam ben ailem için uzaktaki sevgilimle evlenmemeyi düşünüyordum hatta bu yüzden ayrıldım adam bırakmadı beni bugün anladım ki ben bu evde fazlalığı bugün tanıyorum herkesi
Senin de benimki gibi hayatindan bezdiren bi ailen varsa kesinlikle onlar icin kararlarindan vazgecme, ama çok çok iyi düşün mantikli karar ver
Sonradan karsina gecip "biz sana demistik" lafini söyleme hakkini verme onlara

Hayattan bezdirdikleri yok haklarını da yiyemem asla. Bazı durumları gözönünde aldigimda uzağa gitmek o kadar kotu gelememye basladi

cook zor bi karar vermişsiniz hakkınızda hayirlisi olsun.bnde aileme kizdigimda tutundugum dal nisanlim olarak görürdüm ama insanın meğer ailesinden daha yakını daha aciyani yokmus bnde yurtdışında yasicam göze aldm bikere dönemiyorumda..iyi karar verin sevdiginiz bunu grcekten hakediyosa..

Bende zamaninda ayni hatayi yaptim sonra ailem cekti gitti.

Isteklerinden vaz gecme. ;)

Back
X