Yeni taşındım ve kadın doğum doktoru arıyorum acillllll

turkuazz_81

melis ela nur
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
204
5
96
43
İstanbul
herkese merhaba
kayaşehire yeni taşındım 27 haftalık hamileyim ve bu civarıda hiç bilmiyorum ((( başakşehir veya bu civara yakın güzel temiz ve iyi bir hastahane tavsiyesine ihtiyacım var. lütfen doğumumuda gerçekleştireceğim her sıkıntımda yön gösterebilecek güleryüzlü ve samii dr ve hastahane önerilerinizi bekliyorum.......

Cnm mrb..!ben ikitelli deki tem hastanesine gidiyorum,doktorum Yeker Nuri.3. ayımdan beri gidiyorum ve çok memnunum,kısmetse doğumumu da orda yapıcam,tavsiye ederim,hem hastane fiyat olarak çevredeki özel hastanelere göre uygun,hemde doktorum çok ilgili...

siz doğum yapmışsınızdır bende yeni taşındım başakşehire 10 haftalık hamileyim alanında gerçekten iyi bir kadın doğum doktoru önerisine çok ihtiyacım var..ilk bebeğim vefat etti o yüzden bu hamileliğimde çok dikkat ediyorum önerilerinizi bekliyorum

evet canım doğum yaptım şükür. rabbim sanada nasip etsin inş sağsalim bebeğini kucağına alırsın ben doğumumu bağcılar medipol mega hastanesinde yaptım gerçektende çok memnun kaldım ben betül hanıma gidiyordum memnunum. cocuk dr da oraya gidiyorum istersen sende git bir gör hastaneyi. ilk bebeğine çok üzüldüm canım ama ilk gebelikde sorun yaşayanların eğitim ve araştırma hastanelerinde takibinin yapılması daha doğru olur diye biliyorum tabi sizin sebebini bilmediğim için bişey diyemem ama benimde arkadaşım ilk bebeğini anne karnında 7 ayın sonunda kaybetti ikinci gebeliğinde ve doğumunda çapa tıp fakültesinde kontrol altındaydı sürekli ordan biliyorum.

birde jfk hastanesinde dr utku öz var ben ilk hamileliğimde gitmiştim çok çok ii bir dr tavsiye edebilirim.
rabbim bir avazda kurtarsın inş sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Allah razı olsun teşekkür ederim ilk bebeğimde kalp problemi vardı doğumdan 3 ay sonra kaybettim ne yazıkki..şimdiye kadar çok fazla dr değiştirdim perinatoloğa yönlendiriyorlar gittiklerimden de bir türlü emin olamıyorum sütten ağzı yanan misali..Allah bebeklerimizle imtihan etmesin bizi acılarını yaşatmasın..çok teşekkür ederim tavsiyelerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…