Yeni tasinilan evde küf

Ev sıcak olmasi için petek olacaksa ekstra cami açmak evi soğutmaz mi? Şimdi ben doğalgazı sabah kapatıp gece açıyorum 350 geldi çünkü ve ben isten ayrildim hamilelik nedeniyle. Dogalgaz kapalı olmasın mi hiç ?

Sadece gece açtığın dogalgaz 350 mi geldi? Biz bütün gün yakıyoruz dağa az geliyor. O ev akıl karı değil. Bence yalıtımlı bir ev çevreden araştırmaya başla. Gerçekten yalıtım yapıp yapmayacakları da meçhul. Rutubet gerçekten hasta yapar insanı. Ayrıca o su nem duvarın yıllarca içine işlemiş yalitimdan sonra geçer mi hemen bilemedim.

Sadece gece açtığın dogalgaz 350 mi geldi? Biz bütün gün yakıyoruz dağa az geliyor. O ev akıl karı değil. Bence yalıtımlı bir ev çevreden araştırmaya başla. Gerçekten yalıtım yapıp yapmayacakları da meçhul. Rutubet gerçekten hasta yapar insanı. Ayrıca o su nem duvarın yıllarca içine işlemiş yalitimdan sonra geçer mi hemen bilemedim.
Su 2 ay önce biz tasinirken akmis gece akmis sabah temzlemisler annemler. 350 geldiğinde devamli yandı suan gece ye çevirdim hatta tamamen kapaticam hem sıcak sayilir 4.kat hemde cam açıyorum ya bi soğuk 1 sıcak olmasin

benim evimde en üst kat ve kuzeye bakıyor. şimdi hamileyim ve orta kat güney bir ev buldum inşallah tekrar karşılaşmam bu sorunla.. ben sizin gibi uğraşmadım inanın çünkü bir defa kazıdım sonra bir baktım tekrr daha fazla oluştu.. bence bebişi riske atmayın ve güney cephe orta kat bir ev bakın...
Kazidik ya tekrar çıkarsa zaten bende tahammül edemem 2 farkli yerden toplu para bekliyoruz fırsat buldugum ilk am ev alamazsam da tasinacagim suan daha sakinim annemle konuştum sebepleri bulduk sayılır umarım yanılmam çözülür sorun burdan kendi evime çıkmak nasip olur tekrar kiraya çıkmaya uğraşmam. Tavsiyelerinizi not alıyorum kat seçimi icin

Böyle bir evde küflenenkitaplarım çöpe gitti. Her ne koydumsa küflendi deri ayakkabıdan, fırına kitaplığa, halılarıma kadar..bir kısmını attım, bir kısmını yıkadım günlerce sirkeli sularla, limonla ova ova.. Bebeğim hasta oldu..yiyecekler zayi oldu..neler neler..ilk fırsatta taşının.2.5 yıl yaşadım, havalandırmanın boyamanın pek faydası yok.. Bulunduğunuz şehrinde payı olabilir..nem oranı yüksek, özellikle deniz kenarındaki şehirlerde evlerde daha çok küfe rastlanabiliyor

Back
X