Bebek İkinci El yeni ürünler ekledim 3. sayfa ve sonrasında

canm acaba başka ürün eklicek misin

Şuan ekliyeceğim ürün yok başka zamanla küçülenleri eklerim lcw pofuduk bebek tulum var dışarı için sıcacık onu kaçırma derim :34:

Ben senden düzleştirici ve taytı beğendim birde benden beğeneceklerinin durumuna göre bez bebeğide alabilirim.

Şuan ekliyeceğim ürün yok başka zamanla küçülenleri eklerim lcw pofuduk bebek tulum var dışarı için sıcacık onu kaçırma derim :34:

Ben senden düzleştirici ve taytı beğendim birde benden beğeneceklerinin durumuna göre bez bebeğide alabilirim.
tmm canm bende seçtiklerimi ekliim o halde

canm terlik kaç numara ve ne kadar buarada benm kızım yok napcaksam terliği taytı gömleği neyse ablama saklarım :1:
benim hesap ne tutuyo canm :34:

lcw ev ayakkabısı 20 numara yazıyor ama kızıma küçüldü kalıbı 19 gibi 20 tl ye almıştm sayılı giyildi 7 tl
kot gömleği öncedende sormuştun 10 tl
kırmızılı gömlek 5 tl
pembe tayt 4 tl
burası 26 tl tutuyor
benim senden istediğim saç düzleştirici çiçekli tay ve bez bebek 35 tutuyor
9 tl lik birşey daha yokmu beğendiğin
bak oğluşuna bu tişörtü ekleyelim yeni hiç giyilmedi
Eki Görüntüle 1029289 $IMAG0814.webp
birde lacoste tulumu tamam olsun olurmu?

lcw ev ayakkabısı 20 numara yazıyor ama kızıma küçüldü kalıbı 19 gibi 20 tl ye almıştm sayılı giyildi 7 tl
kot gömleği öncedende sormuştun 10 tl
kırmızılı gömlek 5 tl
pembe tayt 4 tl
burası 26 tl tutuyor
benim senden istediğim saç düzleştirici çiçekli tay ve bez bebek 35 tutuyor
9 tl lik birşey daha yokmu beğendiğin
bak oğluşuna bu tişörtü ekleyelim yeni hiç giyilmedi
Eki Görüntüle 1029289 Eki Görüntüle 1029290
birde lacoste tulumu tamam olsun olurmu?
canm ben slopet sevmiyorum ki :50: bizim butün slopetlerimiz satışta :1: oyuncak olarak hiç bişey kalmadımı canm o küçük kitaplar gibi oğlum 11 aylık bişi bulursan bize göre tşörtlerde fazla hoşuma gitmedi canm oyüzden

canm ben slopet sevmiyorum ki :50: bizim butün slopetlerimiz satışta :1: oyuncak olarak hiç bişey kalmadımı canm o küçük kitaplar gibi oğlum 11 aylık bişi bulursan bize göre tşörtlerde fazla hoşuma gitmedi canm oyüzden

Bugün verdim daha kargoya satıldı kitaplar malesef tamam o zaman bez bebek kalsın düzleştirici ve taytı gönderirsin bende senin seçtiklerini yollarım adres bilgilerimizi özelden yazalım herkez alıcağı ürünün kargosunu ödesin ptt kargo ile yollansın uygunmudur?

Bugün verdim daha kargoya satıldı kitaplar malesef tamam o zaman bez bebek kalsın düzleştirici ve taytı gönderirsin bende senin seçtiklerini yollarım adres bilgilerimizi özelden yazalım herkez alıcağı ürünün kargosunu ödesin ptt kargo ile yollansın uygunmudur?
olur canm anlaştık :34: özelden bilgilerimizi yazalım yarın görüşürüz iyi geceler

carters polar tulum yeni etiketli hiç giyilmedi
alpella dan çok beğenerek aldım poları yumuşacık fakat kalıbı küçükmüş
giyilmedi denenmedi yıkanmadı etiketi üzerinde bedeni 24 ay 15 aydan itibaren olur tahmini

kargo ücretini eklemiyorum aldığım fiyattan satışta 15 tl

Eki Görüntüle 989346

şuan çıkmalıyım yarın devam ederiz olurmu iyi geceler

canm senden hala haber bekliyorum ben kot gömlek yanındaki taytla birlikte bide bu tulumu istiyorum inş.. duruyodur eğer duruyosa bişey daha ekleyip bez bebeğide ekliyim sana :34:

canm senden hala haber bekliyorum ben kot gömlek yanındaki taytla birlikte bide bu tulumu istiyorum inş.. duruyodur eğer duruyosa bişey daha ekleyip bez bebeğide ekliyim sana :34:

Canım üye adını değiştirmişsin sanırım ben ulaşamadım sana tulum satıldı
son olarak neleri istiyorsun seç sen

Canım üye adını değiştirmişsin sanırım ben ulaşamadım sana tulum satıldı
son olarak neleri istiyorsun seç sen

Pembe tayt ve kot gömlek istiyorum lcw tsortleride alabilirdim ama fiyat cok geldi cunku sifir fiyatlari okadar zaten onun disinda erkege olabilecek esofman varsa yada oyuncak eklersen tamamlayalim canm

Pembe tayt ve kot gömlek istiyorum lcw tsortleride alabilirdim ama fiyat cok geldi cunku sifir fiyatlari okadar zaten onun disinda erkege olabilecek esofman varsa yada oyuncak eklersen tamamlayalim canm

Lcw tişörtler zaten sıfır canım mağazada 15 ten aşağı lcw tişört olmuyor sezonda

Back
X