• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni uye, sacma konular = biz tartisma??

Katılıyorum.Hatta konular,onaylandıktan sonra yayınlanabilir.
Böyle kuşkulu konular çoğunlukla haftasonu editörler yokken açılıyor.
Konular açılmadan önce onay beklese belki daha kontrollü olabilir.

Cok fazla konu aciliyor kontrol edilmesi zor. Ben bazi kadinlarinda dalga amacli yazdigini gozlemledim. Konunun kendi icinde celismesi gibi. O konulara yazmiyorum ben. His meselesi. Bazisi da ben erkegim diye bagiriyor.

site sahibi ve editorler her zaman sitede bulunmuyorki gunde bilmem kac konu aciliyor hangi birini okuyacaklar ki:ssz:

site icin oneriler bolumune konu actim orda onaylanip yayinlaniyor hala ses seda yok mesela demekki daha okunmamis :51:

oyle yapacaklarina adam gibi baska konulara cvp verseler ya :-D sdkjfloe yazmak zorunda dgller, yani bu benim sahsi gorusum :34:

Katılıyorum.Hatta konular,onaylandıktan sonra yayınlanabilir.
Böyle kuşkulu konular çoğunlukla haftasonu editörler yokken açılıyor.
Konular açılmadan önce onay beklese belki daha kontrollü olabilir.

katiliyorum.. belirli yil ya da ay uyeligi olmayan/ belirli mesajsayisina ulasmamis uyelerin konu acabilmesi icin editor onayi gerekirse fake'ler azalacaktir

katiliyorum.. belirli yil ya da ay uyeligi olmayan/ belirli mesajsayisina ulasmamis uyelerin konu acabilmesi icin editor onayi gerekirse fake'ler azalacaktir

belirli yil veya ay cok olmuyormu? Gercekten uyeligi istegenler icin bir engel olacak ozmn, sonra kisi baska forumlara gitme ihtimali de olusur, ozmn KK reptuasyonu iner.. karli olmaz..

tc kımlık nosunu kımse vermek ıstemez .en basıtı gercek adımızı soyadımızı saklarken tc nomuzu nasıl verelım:1:

özel mesaj kullanmak ıcın nasıl 100 mesaj sınırı var ıse ,konu acmakda da boyle bır sınır olabılır dıye dusunuyorum

Son düzenleme:
Back
X