Allah kolaylık versin tatlım.. Seni cok iyi anlıyorum, aynısından bende de var :/..
Bizimde 21 aylık kızımız var, ev ne kadar toplu kalabilirki.. Biskuvit yiyor, aynaları, camları elliyor, oyuncakları evin her tarafına dağıtıyor.. Eşime kalsa bütün gün kızımın peşinden temizlik yapmamı bekliyor.. Bende insanım robot değil ya..
Bir gün bizdede yine temizlik titizlik yüzünden kavga cıktı.. Artık dayanamadım bende patladım, madem evi temiz istiyorsun, (ki ev bana göre zaten temiz), benim yaptığımı beğenmiyorsun, o zaman temizlikci tut dedim.. Kavga tabi biraz daha büyüdü :/
Bir kac gün sonra annemi aramış benden gizli, beni şikayet etmiş.. Kimi kime şikayet ediyorsa akıllı.. Ben bunu haftalar sonra öğrendim tabi annemden :)..
Annemde, oğlum o cocuk nili ne kadar yoruyor senin haberin var mı demiş, ilgi istiyor, beraber oynamak istiyor, dışarı cıkmak istiyor, zaten ev temiz, sen abartıyorsun, bebekte doğal olarak döker, her saniye arkasından toplanamaz ya demiş.. Madem sende bi işin ucundan tut demiş... O gündür bugündür, eşim haftasonları ev temizler, ütü yapar

.. Artık şikayetde etmez oldu :)
Darısı senin başına canım.. Cok sinir bozucu biliyorum :/