yeni yeleklerim geldi hanımmmm :))

busanise

siparişle örgü örüyorum:)
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
364
1
296
47
Niğde
inciliyeleim.jpg
inciliyeleim1.jpg
inciliyeleim2.jpg
bunlar yeni biten yeleklerim bittikçe paylaşacağım sizinle daha sırada çok hoş hırka modellerim var bekleyin canlarım:emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::lepi:

bordoconvers.jpg
bordoconvers1.jpg
bordoconvers2.jpg
bunlarda yine convers patiklerim rengi vişne çürüğü ama burda pek belli olmamış

masallah ne kadarda marifetlisiizz:nazar: hepsi birbirinden guzel:nazar: cok begendim bayildiimmmma.s.

conversler müthiş.güle güle kullansın, ayağında paralansın :)

Son düzenleme:
ellerine sağlık canım hepsi çok güzel olmuş :)
şey resimleri alt alta eklersen eğer ,takip etmemiz daha kolay olur

patık converslere bayıldım çok şekerler yaw yeleklerde çok guzel benımde kızlarıma anneannesı öruyo boyle ciciler

çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel yorumlarınız için conversi yaparken resimlerini çektim en kısa zamanda resim eşliğinde anlatacağım bu arada convers resimlerim nerde görünmüyor

inciliyeleim.jpg
inciliyeleim1.jpg
inciliyeleim2.jpg
bunlar yeni biten yeleklerim bittikçe paylaşacağım sizinle daha sırada çok hoş hırka modellerim var bekleyin canlarım:emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::lepi:

ben bu yeleği bi yerde daha gördüm sanki..fisfisfis
çok tanıdık geldi...
çok güzel olmuş canım eline sağlık...
bu bedebdeki model dalgalı ajur mu...

0w32314807186b8351059bj
32314807186b8351059b.jpg
canım ben modeli burdan çıkardım belki bunu gördüysen ordan tanıdık gelmiştir modelin adınıda bilmiyorum

yok canım başka bi forumda da yayınlamışsın ya orda görmüşüm...
bu gün yine gördüm...
aramızda kalsın ama seninki daha güzel olmuş...

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için evet başka bir forumdada yayınladım laf aramızda bende benimkini daha güzel buldum.asigüzel arkadaşım senin için yapılışını yayınlayacağım ama şimdi hastayım resimlerini çektim canım

Nasıl bi beceridir bu yaaaaaa ellerine sağlık muhteşem olmuşlar

Back
X