Yeni yeni başlayan takıntılar :(

arzugacava

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
110
1
26
İstanbul
kızlar merhaba sürekli konu açıyorumama kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
yeni yeni huylar çıkmaya başladıbende.. Son 2 aydır falan rüyalarımda yada yolda yürürkendüşeceğimi sanıyorum yada düştüğümü görüyorum.
özelliklede sanki bebeğim yataktandüşecek camdan düşecek balkondan düşecek gibi bir hisoluyor kanım çekiliyor.
rüyalarım dada öyle kızımı babamınkucağında görüyorum ve ikisi birden yolda düşüyor korkuylauyanıyorum birdaha uyuyamıyorum. Sabah eğer evden eşimden erkençıkıyorsam kızı yanına yatırıyorum ki çok dikkatli bir babadır.yolda 50 kere arıyorum kıza bak düşmesin diye. Psikolojikolarak beni çok rahatsız ediyor ne yapacağım ben...:50::50::50:

Kızınızı cok sevip deger verdiginizden,gözünüzden bile sakındıgınızdan öyle oluyor cogu anne pinpirikli oluyo ha dustu ha dusecek diye siz de onlardan birisiniz cogu annede oluyo böyle seyler :emir_bebek:

kendimdede oluyor ama sanki düştüm düşeceğim merdivenden inerken yolda yürüken balkona çıktığımda falan kafayı yemek üzereyim :33:

Bende de buna benzer bişey oluyor mesela tam merdivenleri ineceğim gözümün önüne düştüğüm görüntüsü geliyor.Yolda yürürken vs aynı seninki gibi benimde oğlum var sürekli düşecek korkusu yaşıyorum.Özellikle yataktan düşecek diye aklım çıkıyor.Ben oğlumla yatakta beraber yatıyoruz o yüzden sanırım sürekli evham yapıyorum.Nasıl geçecek bilmiyorum ama sanki ben hayal ediyorum gibi birşey rüya görmüyorum gözümde canlanıyor ama düşmüyoruz.Eşimin kucağındaykende aynı duyguyu yaşıyorum

Bende de buna benzer bişey oluyor mesela tam merdivenleri ineceğim gözümün önüne düştüğüm görüntüsü geliyor.Yolda yürürken vs aynı seninki gibi benimde oğlum var sürekli düşecek korkusu yaşıyorum.Özellikle yataktan düşecek diye aklım çıkıyor.Ben oğlumla yatakta beraber yatıyoruz o yüzden sanırım sürekli evham yapıyorum.Nasıl geçecek bilmiyorum ama sanki ben hayal ediyorum gibi birşey rüya görmüyorum gözümde canlanıyor ama düşmüyoruz.Eşimin kucağındaykende aynı duyguyu yaşıyorum
heh işte anlatmak istediğim buydu tam anlamıyla kalbim ağzımdan çıkacak gibi oluoyr.

Aynı şeyi yaşıyorum ama çözümü nedir inanki bilmiyorum umarım burda senin sayende bende bu derdime çözüm bulurum.Bu korkum bebişim doğduktan sonra ortaya çıktı ve evhamım gittikçe arttı ama geçenlerde oğluşum kucağımdayken merdivenlerden gerçekten düştüm ve o anki korkumu anlatamam.Oğluma birşey olacak diye ki Allah tan popomun üstüne düştüm ve ve aşağı kadar öyle indik benim canım çok yandı kaç gün kendime gelemedim ama bebişime bişey olmadı.Sonrada ileri doğru düşseydim napardım çocuğum ezilirdi vs daha çok evham yaptım

Bende sik sik oglumun camdan kapidan merdivendsn dustugunu goruyorum dogdugundan beri ustelik

Rüyada düşmek ne anlama geliyor
belki yardımcı olur..allah şifa versin,çok üstüne düşmeyin ,çok önemser çok araştırır detaylarını bildikçe kurtulmanız zorlaşır yok sayın bi dönemden geçiyor sayın kendinizi eminim geçecektir..mesela benimde bazen aklıma gelince sol kolum agrır rahatsız bacak sendromu gibi sürekli ovmak hareket ettirmek ihtiyacı gibi ama üzerinde durmam

Back
X