Yeni yıla bu sefer mükemmel gireceğim diyenler

deryaizm

anne oluyorum çokkk şükür
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2010
2.999
2.304
248
MERHABA ARKADAŞLAR.BEN 92 KİLOADAN 78,5 KİLOYA İKİ SENE ÖNCE GELDİM.ŞİMDİ İSE HEDEFİM 60
BENİMLE BİRLİKTE BU DÖRT AY MÜCADELEYE VARMISINIZ.:) BEN CEVAP GELMESEDE HERGÜN NELER YAPTIĞIMI YAZACAĞIM. DİYETİM GEÇEN SENE DİYETİSYENİMİN VERDİĞİ SIK SIK VE AZ YEMEYE DAYALI. ARA ATIŞTIRMALAR VAR BOL YOĞURT VE SÜT VAR. SPOR OLARAKTA İŞ ÇIKIŞI YÜRÜYÜŞ VE SABAH AKŞAM OLMAK ÜZERE GÜNDEN GÜNE SAYISI ARTACAK OLAN İP ATLAMA VAR. BİRAZDAN DÜNKİ MENÜMÜ YAZACAĞIM. HEPİMİZE ALLAH KOLAYLIK VERSİN:)
böyle savaşa girer gibi yazmışım ama inanın geçen sene o kiloları verirken hiç zorlanmamıştım hatta sporda yapmamıştım. ama vücudumda yumuşamalar oldu hiç hoş değil sıkılaştımam lazım.işallah sizinde desteğinizle yeni yıla SÜPERRR giricem.:52::52:

Evett kızlar dünki menümmm

sabah 150 kere zıpladım:)

sabah aç karına ılık su

sabah bir dilim tam buğday ekmeği bir parça peynir yarım domates bir kaç dal maydonoz

öğlen 6 kaşık barbunya yemeği yanına yoğurt

ara bir avuç tuzsuz leblebi+2 kuru kayısı

arada bütün gün oturduğum için 150 kere zıpladım :)

ara bir bardak lıgth ayran

akşam 6 kaşık bamya yemeği yanına yoğurt bir dilim ekmek

ara bir bardak lıght süt

siz isterseniz meyvede yiyebilirsiniz

akşam yemeği öncesinde 40 dk yürüyüş

selam arkadaşım

gazan mübarek olsun bol azim bol kilo vermeler

bende pazartesiden beri dikkat etmeye başladım ama akşamları kaçırıyorumm

bende akşamları çok kaçırıyodum abur cubur özellikle en iyisi yapcak bişey bulmak oturunca yemeye sarıyoruz

diyt konusuna gelince.bence hangi diyeti yapmalıyım diye sıkmayalım kendımızı . evımızde ne varsa onu az yicez. ekmek her ögünde 1 dilim tam bugday ekmeği. öğünlerimizde mutlaka yoğurt olmalı. ıkı saatte bir birşeyler yemeliyiz mide aç kalmamalı. ara öğünler bir avuç bademde olabılır bir elmada. yani kendi kendimizin diyetisyeni olmalıyız. zaten az çok ne yememız gerekli bize ne kilo aldırır çok iyi bılıyoruz. biraz spor, bol su ve yemeklerı yavaş yavaş çiğneyerek yiyerek rahat ve sağlıklı kilo verebiliriz.
listeler bizi bulantır sonuçta. orda yazan evimizde olamayabilir oyüzden rahat davranmalıyız. bu yeme biçimini hayatımızın bir şekli haline getirmeliyiz.sadece yediklerimizi buraya yazarak kontrol halinde tutabılırız. arkadaşlarımızdanda öneriler gelir onunla birlikte yuvarlanıp gıderız :)

Hayırlı Osun Günlüğün :16: Bende 60 Olmak istiyorum İnsallah Dün Açtım bende günLük insallah Hep beraber Kurtuluruzz Kilolarımızdaannn :52: 60 Olamasakta 661 62 63 Kabulüm Benim :9:

hayırlı olsun günlüğün canım. İnşallah geçen seneki gibi verirsin hemencecik kilolarııı :52:

hayırlı olsun canım günlüğün kilolarımız yakın beraber başlayalım istersen daha doğruu ben başladım diyetisyene gidiyorum hergün burada birbirimize destek oluruz:)

saolun kılzar. işallah hep bir elden zayıflıcaz:) bıktım artık kilo muhabetınden kıyafet sıkıntısından. hep aynı problemler. fazla kılolarımızı bu senede bırakıp gidelimm çıtır olalım:)

hayırlı olsun canım günlüğün kilolarımız yakın beraber başlayalım istersen daha doğruu ben başladım diyetisyene gidiyorum hergün burada birbirimize destek oluruz:)

tabi canım süper olur. sende farklı birşeyler öğrenırsen yaz. bütün gün neler yaptıgını. sonra tartılır rapor verırız bırbırımıze:)

canımmm süper kilo vermişin ne kadar zamanda verdin ?bu arada yaş kaç ,şu kadınlar kulubüne takıldığımdan beri kilo vermeyen kimse kalmadı benden başka :) ben çok iradesizim malesef uzun süreli diyet yapamıyorum şu an 90 kiloyum banada yardımcı olurmusun diyetisyene de gittim sorun benim :27::27::27:

canımmm süper kilo vermişin ne kadar zamanda verdin ?bu arada yaş kaç ,şu kadınlar kulubüne takıldığımdan beri kilo vermeyen kimse kalmadı benden başka :) ben çok iradesizim malesef uzun süreli diyet yapamıyorum şu an 90 kiloyum banada yardımcı olurmusun diyetisyene de gittim sorun benim :27::27::27:

canım bende çok iradeli sayılmam.yemeyı severim tatlıyıda ama zayıfladıgım süre boyunca yediklerimden dolayı ağzım bi an boş kalmıyoduki. babam annem ne zaman görsek yemek yiyosun birşeyler yiyorsun bu nasıl dıyet diyodu. çünkü herkez diyeti aç kalmak sanıyo. tatlı olayını bazen çok istersem beyaz dondurma yada az şekerli muhallebi yiyerek bastırdım. arada bozdugum çok oldu ama arkasından hemen devam ettım. biz bozunca amannn nasılsa bozdum dıyıp bırakıyoruz hemen hatamız bu.

28 yaşındayım.6 ayda salllana saalana sıkmadan sporsuz arada bozarak verdim. sıkı sıkı yapsaydım 3 ayda giderdi. inan bir kaç kilo vermeye başlayınca daha çok heveslenıyorsun hırslanıyorsun. iradem zayıf diye düşünme biz diyet yapmıyoruz biz sağlklı beslenıyoruz mantıgıyla düşünürsen kendını sıkmamış olursun. birde tavsiyem endokrıne gıtmen şeker,insülin direnci,troit hastalıkların olabılır. yanı hepımızın bu kadar kilo almamızın nedeni sadece çok yemekmı. öyle olsa çok arkadaşım var çıtı pıtı ama maşşallah günde 3 ekmek yiyo nerdeyse. bende insülin direnci çıktı mesela yediklerimi vücut geç atıyormus bu yüzdende şekere sonra yağa dönüştürüyomuş. gliofor kullanıyorum aynı zamanda onunda yardımı oldu

dünki menüm
150 kes zıpladım
sabah maydonaz saplarına sıcak suyu döküp demleyip içtim
1 dilim tam buğday ekmeği bir domates bir parça peynir
öğlen
mercimek çorbası 1 dilim ekmek az dere otu
ara bir avuç leblebi
ara bir bardak süt
aakşam
kuru fasulye yanına yoğurt ve biraz kara üzüm
akşam yemekten sonra acıkırsanız yoğurt yanına az meyve yiyebilrsiniz. meyvelerin yanına yoğurt yenılırse meyvedeki şekeri dengeliyomuş

lıght yoğurt lıght süt lıght ayran==bir gün içinde mutlaka tüketilmeli
dün spor yapamadım işallah bugüne

benim diyetisyenim öğlen yada akşam yemeklerinin yoğurt yanı sıra salatada veriyordu. doymazsan iki dilim ye öbür öğünde bir dilim yersin diyodu. ben onun verdiği diyetten biraz daha kısıyorum siz isterseniz bol salatanızı ekmeğinizi aksatmadan yiyebilirsiniz

tabi canım süper olur. sende farklı birşeyler öğrenırsen yaz. bütün gün neler yaptıgını. sonra tartılır rapor verırız bırbırımıze:)

veririz canımda ben tatile gitcem 1 haftalığına ondan sonra başlayalımmı 1 hafta sonra gelirim yine :)

canım bende çok iradeli sayılmam.yemeyı severim tatlıyıda ama zayıfladıgım süre boyunca yediklerimden dolayı ağzım bi an boş kalmıyoduki. babam annem ne zaman görsek yemek yiyosun birşeyler yiyorsun bu nasıl dıyet diyodu. çünkü herkez diyeti aç kalmak sanıyo. tatlı olayını bazen çok istersem beyaz dondurma yada az şekerli muhallebi yiyerek bastırdım. arada bozdugum çok oldu ama arkasından hemen devam ettım. biz bozunca amannn nasılsa bozdum dıyıp bırakıyoruz hemen hatamız bu.

28 yaşındayım.6 ayda salllana saalana sıkmadan sporsuz arada bozarak verdim. sıkı sıkı yapsaydım 3 ayda giderdi. inan bir kaç kilo vermeye başlayınca daha çok heveslenıyorsun hırslanıyorsun. iradem zayıf diye düşünme biz diyet yapmıyoruz biz sağlklı beslenıyoruz mantıgıyla düşünürsen kendını sıkmamış olursun. birde tavsiyem endokrıne gıtmen şeker,insülin direnci,troit hastalıkların olabılır. yanı hepımızın bu kadar kilo almamızın nedeni sadece çok yemekmı. öyle olsa çok arkadaşım var çıtı pıtı ama maşşallah günde 3 ekmek yiyo nerdeyse. bende insülin direnci çıktı mesela yediklerimi vücut geç atıyormus bu yüzdende şekere sonra yağa dönüştürüyomuş. gliofor kullanıyorum aynı zamanda onunda yardımı oldu
tahlillerimi rutin 6 aydan 6 aya baktırırım ama şimdilik normal herşey bende sıkı bir kalıba giremiyorum çabuk pes ediyorum geçen sene 82 yi gördüm çevreden olumlu şeyler duyunca bıraktım deli gibi:36:
aslında isteyince oluyor

Canım günlüğün hayırlı olsun. Ben şuan 71 kiloyum ve hedeflediğim kilo 4 ayda 55 e düşmek yani 16 kilo vermek istiyorum.7 ay önce doğum yaptım o zamanlar 60 dım fakat sonra psikolojik problemlerden hastanede yattım ve ne olduysa o zaman oldu ilaçlar ve hareketsizlikten 71 oldum şimdi hem moralimi düzeltecek hem de bana destek olacak diyet arkadaşlarına ihtiyacım var .ben 2 gün oldu diyete başlayalı senin dediğin gibi evde ne varsa az yiyelim ben de yoğurt ve sütü severim ekmeği tamamen kısmayı düşünüyorum ayrıca her gün et ürünü yemeyi düşünüyorum aralarda ise meyve yiyeceğim örnek listem şöyle :
Sabah
2 yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates salatalık

Öğle
1 kase çorba
1 kase yoğurt

Ara
1 meyve

Akşam
Et balık yada tavuktan yağsız pişmiş olacak yanında sınırsız salata

Yatarken de 1 bardak süt

Lütfen diyetim hakkında yorum yazın

veririz canımda ben tatile gitcem 1 haftalığına ondan sonra başlayalımmı 1 hafta sonra gelirim yine :)

canım tatilde yinede dikkat et herşeyden ye ama az az . birden hızlı birşekılde yeme emi canım. birde yemeklerden yarım saat once bir bardak su iç tıkasın. havuz deniz düzenli gir spor olsun .tatildesin diyede bir hafta sonra verceğin kiloda 2 kılo artış olmasına ne gerek var demi:)

tahlillerimi rutin 6 aydan 6 aya baktırırım ama şimdilik normal herşey bende sıkı bir kalıba giremiyorum çabuk pes ediyorum geçen sene 82 yi gördüm çevreden olumlu şeyler duyunca bıraktım deli gibi:36:
aslında isteyince oluyor

oyüzden diyorum ya listeyle zayıflamadan birde diyet yapıyorum diye düşünmeden bir kaç gün dikkat edince zaten mide hemen küçülüyo yiyemıyorsun fazlasını. ağır ağır yiyelim çok çiyneyelim.

Canım günlüğün hayırlı olsun. Ben şuan 71 kiloyum ve hedeflediğim kilo 4 ayda 55 e düşmek yani 16 kilo vermek istiyorum.7 ay önce doğum yaptım o zamanlar 60 dım fakat sonra psikolojik problemlerden hastanede yattım ve ne olduysa o zaman oldu ilaçlar ve hareketsizlikten 71 oldum şimdi hem moralimi düzeltecek hem de bana destek olacak diyet arkadaşlarına ihtiyacım var .ben 2 gün oldu diyete başlayalı senin dediğin gibi evde ne varsa az yiyelim ben de yoğurt ve sütü severim ekmeği tamamen kısmayı düşünüyorum ayrıca her gün et ürünü yemeyi düşünüyorum aralarda ise meyve yiyeceğim örnek listem şöyle :
Sabah
2 yumurta
Peynir
5 zeytin
Domates salatalık

Öğle
1 kase çorba
1 kase yoğurt

Ara
1 meyve

Akşam
Et balık yada tavuktan yağsız pişmiş olacak yanında sınırsız salata

Yatarken de 1 bardak süt

saol canım. güzel geçmiş günün canım.et balık tavuğu öğlen yiyebiliyorsan onları öğlene al akşama daha hafif ye. benim diyetisyen öyle yaptırıyordu nerde okusamda hep öyle yazıo.

dünki menüm

150 kez zıpladım
bir bardak sıcak su
sabah 1 gevrek yanına az peynir bir bardak süt

öğlen
mercimek çorbası bir dilim buğday ekmeği

ara
bir avuç leblebi

akşam
tarhana çorbası
bol roka yoğurt

kaçamak
muhallebi:)

gün içinde iki üç bardak yeşilçayı 2,5 litre su içmeyi ve daha hareketli olmayı yaşam tarzı haline getirelim kızlar. şu bilgisayar başında bile ne kadar çok oturuyoruz. benım gibi masa başı çalışıyor veya evde sürekli oturuyorsanız aklınıza geldikçe birşey için kalkın yürüyün bir seferde değil bir kaç kerede gidip alıcaklarınızı. zıplayın hoplayın elınızden ne gelirse. benım verdiim 15 kilo sonrasında çok yumuşadı vücudum sarkmalar oldu sizde olmasın

Back
X