Yeni yıla girmeden kapadığım fal, yorumlarsanız çok sevinirim...

bende sorabılırmıyımmm cok olmazsam eger:)) ya ben kac yasında evlenıcem yaş 24 oluyo ve benım hala en ufak bı hazırlıgım bıle yok arkadaslarım coookktaaan evlendıler bıle:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canım hiç öyle düşünme.benim erken evlenen arkadaşlarımın çoğu boşandı.o yüzden hayırlı zamanda olsun. 3 sene içinde evleneceksin gözüküyor.

kızlar merhaba. ne kadar doğru tahmnlerle fal bakıyorunuz. keşke bende bu konuda size yardımcı olabilsem ama üzgünüm ki öyle bir yeteneğim yok :( ama ben,im sizden bir ricam olucak anlayanlar şu kahve falına yorum yapabilirler mi? bu aralar canımm sıkkın fazlasıyla da..

canım hiç öyle düşünme.benim erken evlenen arkadaşlarımın çoğu boşandı.o yüzden hayırlı zamanda olsun. 3 sene içinde evleneceksin gözüküyor.

canım mrb :) ben faldan anlamadığım için sana yardımcı olamıyorum sadece dua edebilirim isteklerinin gerçekleşmesi için :) sana zahmet olmazsa bana tarot bakar msıın ?

canım senin evlilik kapın 23-24 yaşlarında açılıyor.o zaman diliminde hayatında kim varsa onunla evleneceksin.bu net olarak çıkmış.sevgilinle şu an devam eder görünüyor ama uzun vadeyi göremedim.söylediğim yaş aralığında bu kesinleşecek canım.

sizden tarot rica edebilir miyim acaba? fal bakamıyorum :)

canım maximum 3 sene içinde evlilik gözüküyor sana.bu sene ilkbahar yaz aylarında biriyle tanışacaksın ve o anda anlayacaksın ki evleneceğin kişi o.yaz başı gibi gözüküyor bu tanışma.tesadüfi olacak hiç ummadığın bir anda.sen bile şaşıracaksın o kadar ani olacak.bu kişiyle ilişkiye başladıktan kısa süre sonra sonbahar aylarında eski sevgilin seni arayacak ama sen kabul etmeyeceksin.yeni tanışacağın kişi can, cem gibi gözüküyor.avukat,diş hekimi gibi serbest çalışıyor.tarot ve içime doğanlar bunlar canım.2013 çok güzel geçecek. sence ben şu anki sevgilimle ne zaman barışırım? ya da başka biriyle mi tanışıcam? içine ne doğuyor? bir senelik bir ilişkim var inişli çıkışlı.yaşım 28 bu arada.

ben de istiyorum faaaal :) ama fotoğrafları nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. kızlar bana bi yardım edin, daha yeniyim sitede :(

Back
X