Yeni yılda bebek sahibi olmak isteyenler çalışmaya başlayanlar..gelin birlik olalım:)

rombik85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
437
0
96
Ankara
arkadaşlar mrb..siteyi çoktandır takip ediyorum ama aranıza yeni katıldım..2 yıldır evliyim eylülden beri bebk sahibi olmak istiyoruz ama kısmet olmadı :( tam çalışmalar başladık ki ben mantar oldum illet bişeydi geldi geçti..kasımda epey çalıştık olmadı,aralıkta reglim 6 gün geçikti tam hamilemiyim derken regl oldum:( aslında 1-2 gün dışında hiç değişmezdi, regl tarihim değiştiği içinde tam olarak yumurtlama günümü hesaplayamıyorum,yinede deniyoruz..son üç gündürde sağ kasığım çok ağrıyor..benim durumumda olan var mı?
benim gibi yeni yılda bebek isteyenler varsa birlikte dua edelim, paylaşalım durumlarımızı..

arkadaşlar mrb..siteyi çoktandır takip ediyorum ama aranıza yeni katıldım..2 yıldır evliyim eylülden beri bebk sahibi olmak istiyoruz ama kısmet olmadı :( tam çalışmalar başladık ki ben mantar oldum illet bişeydi geldi geçti..kasımda epey çalıştık olmadı,aralıkta reglim 6 gün geçikti tam hamilemiyim derken regl oldum:( aslında 1-2 gün dışında hiç değişmezdi, regl tarihim değiştiği içinde tam olarak yumurtlama günümü hesaplayamıyorum,yinede deniyoruz..son üç gündürde sağ kasığım çok ağrıyor..benim durumumda olan var mı?
benim gibi yeni yılda bebek isteyenler varsa birlikte dua edelim, paylaşalım durumlarımızı..

kızlaarr kimsecikler yyok mu? kimse ocak ayında çalışmaya başlamadı mı? yapayalnız mıyım ki?

slm tatlım.bende sendenim.malesef henüz bir müjde yok.
inşallaj herkese nasip etsin...:43:

slm tatlım.bende sendenim.malesef henüz bir müjde yok.
inşallaj herkese nasip etsin...:43:

glody merhaba..inş en kısa zamanda güzel haberler alırız..benim adetim 6 gün gecikti,neden bilmiyorum 1-2 gün dışında hiç sapmazdı..o yüzden bu ay adet bittiği günden itibaren gün aşırı çalışıyoruz..sen ne durumdasın? yeni başladın çalışmaya?

Back
X