• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Yılda Bu Arkadaşımla Barışmalı Mıyım Sizce?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Ben kolay kolay kimseye küsmem.Ama bu arkadaşım beni çok sinirlendirdi.Olayı anlatayım haklı mıyım değil miyim görün.Bu bahsettiğim arkadaşımın adı Sevda olsun.Sevda ile biz çok yakındık kardeş gibiydik.Bizim bir yazlığımız var.Tabii Sevda benim kışın oturduğum şehirden arkadaşım.Bu yaz davet ettim onu yazlığımıza.Birkaç gün güzel vakit geçirdik sonra bir gün bana dedi ki ya benim okuldan bir arkadaşım var(Onun da adı Pınar olsun)Onların da bu civarda yazlığı var.Yani size şöyle söyleyeyim bir şehrin bir ilçesinde yazlığımız o Pınar'ın da başka bir ilçesinde.Neyse Sevda bana dedi ki işte Pınar sizin ilçeye gelecek birlikte vakit geçiririz dedi.Ben de Pınar'ı sima olarak bile hiç tanımadığım halde kabul ettim ama içten içe bozuldum tabii ki.Pınar geldi ama o da yanında bir erkek arkadaşını getirmiş!Onu ben zaten hiç tanımıyorum!Çok sinirlendim ama belli etmedim.Bu çocuğun adı da Mete olsun.Bu Mete normalde Çanakkale'de yaşıyormuş günibirlik gelmiş buraya sözde.Akşam da Çanakkale otobüsüyle gidecekmiş.Neyse biz bunlarla koca bir gün geçirdik.Hiç tanımadığım iki insanla muhatap oldum.Derken akşam oldu Mete'nin gitme zamanı geldi.O Pınar hemen gitme Mete biraz daha kal dedi.Mantıksızlığa bakar mısınız?Saat gecenin 12 si oldu biz dışarıdaydık hala.Tabii bu Mete otobüsünü bilerek kaçırdı sonra kara kara düşünmeye başladı ben şimdi Çanakkale'ye nasıl döneceğim diye.Bu şehirde tanıdığı kimse de yok!O zaman sokakta kalırım filan dedi.Akıl var mantık var yani.Ben de Pınara döndüm dedim sen eve gideceksin az sonra(onların yazlığı da 15 20 dk uzaklıkta bize)Meteyi de götürsene dedim.Hani sokakta kalamaz dedim.Baktım sanki Meteyi çağıran o değilmiş gibi bir mırın kırın etmeler yok babamlar evde olmaz vs.Sonra demesin mi ya Nicedays2 Mete sizde kalsa ya valla benim durumum müsait değil!Çok sinirlendim ne alaka.Hayır kabul edemem dedim.Kaba olduysa bile hak ettiler bence.Neyse sonra bu Pınar Meteyi evine almak zorunda aldı en sonunda.Ama ben bu duruma çok sinirlendim.Onlar yüzünden biz de eve geç gittik.Benim yaşım çok büyük değil ki benim de hesap verdiğim bir annem babam var.Ben de bu olaydan sonra Sevda ile arama mesafe koydum.Sizce haksız mıyım?Sizce yeni yılda bu arkadaşımla aramı düzeltmeli miyim?Zira yeni yılda küslük olmaması gerektiğine inanırım.Sizin fikirleriniz?

Ben olsam küsmem ama mesafemi koyarim sanirim yasca kucuksunuz .Diğerlerinin davranışları cok cocuksu geldi cunku .

Küs kalmayın arkadaşınızla tabi ama yapılan hoş değil. Bende olsam benle zaman geçirmek için gelen arkadaşım başkalarını davet etse bozukurdum. Mete olayına değinmiyorum bile, böyle kız kıza takılırken birinin erkek arkadaşı gelse ifrit oluyorum. Sanki bizsiz görüşemezler.

Bi zahmet gerizekalı veya karşısındakini gerizekalı yerine koyan insanlarla aran kötüyken barışma. Salla gitsinler

Yani kötü bi durum tabi ama küslük gerektirmez bence. Ben olsam bende evime almam o çocuğu (ki zaten sokakta kalmasın pansiyonda kalsın) sevdaya da bu arkadaşının yaptığı bence çok ayıptı der geçerim. Bu kadar küçük meselelerden arkadaş kaybetmeye değmez

Bayramda küsler barışırda, yeni yıl diye barışanı ilk defa duyuyorum.

Çok sevdalık bir durum gibi durmuyor. Haberi varmıymış meteden? Varsa bi daha emri vaki yapma der devam edersin. Yoksa zaten küslüğe gerek yok.

Bayramda küsler barışırda, yeni yıl diye barışanı ilk defa duyuyorum.

Çok sevdalık bir durum gibi durmuyor. Haberi varmıymış meteden? Varsa bi daha emri vaki yapma der devam edersin. Yoksa zaten küslüğe gerek yok.
Yok Sevdanın haberi yokmuş ama Pınarı çağırması biraz sıktı canımı.Doğrudan olmasa da dolaylı yoldan Meteyi o getirtmiş oldu.

Küs kalmayın arkadaşınızla tabi ama yapılan hoş değil. Bende olsam benle zaman geçirmek için gelen arkadaşım başkalarını davet etse bozukurdum. Mete olayına değinmiyorum bile, böyle kız kıza takılırken birinin erkek arkadaşı gelse ifrit oluyorum. Sanki bizsiz görüşemezler.
Yok Mete Pınarın sevgilisi değil normal erkek arkadaşıymış.Ama evet çok düşüncesizlik ne olursa olsun.

Yok Sevdanın haberi yokmuş ama Pınarı çağırması biraz sıktı canımı.Doğrudan olmasa da dolaylı yoldan Meteyi o getirtmiş oldu.
Pınarda ona emrivaki yapmış işte. Olur öyle şeyler. Tekrarı olursa koyarsın mesafeyi bemce.

Her şey de senin başına geliyor yahu iki günde ne çok şey anlattın!

Ayıp pınarın ayıbı.sevda ile normalde samimi iseniz açık açık söyleyin bir daha beni öyle insanlarla muhattap etme diye.ben yakın arkadaşımla böyle bişey için mesafe koymam.rahat rahat da söylerim.bunlar dışında bir yanlışını gördüyseniz bilemem

Bence küslük değil ama mesafe en önemlisi çünkü zaten onun bir suçu yok suç Pınar'ın

Bende hiç hoşlanmam bu tarz davranışlardan
Sen zaten arkadasını misafir etmişsin
Peşine kuyruk takması saçma

Back
X