yeni yılda mini etek yüksek topuk:))72 den 60 a yolculuk...hedef: 12 kg süre:2,5 ay

1saat yürüdüm..
menüm 1 yumurta biraz peynir salatalık etimek 2 tane...3 zeytin...

öğlen çorba mercimek ve etimek...

akşam pırasa yemeği ve yoğurt...etimek 1tane...

gece belki bitki çayıyla bi kurabiye yerim küçük..

2litre su toplamda v 2 bardak yeşil çay ...toplam da 1000kaloriyi geçmem...kilom 69...cumartesi 68 0lsam keşke:32:

bugünkü menüm...

domates salatalık peynir zeytin etimek 2 tane...

öğle çorba etimek

ara çorba sade etimeksiz

akşam çorba etimek

TOPLAM:320kalori çorbam köfteli köy corbası knorr hazır corba pek içmem ama bugün vaktim yok yemege ders calışıcam hazır yapıcam o nedenle...
etimekler 4dilim 140 kalori..kahvaltımda 300 yapıyor...800 ü bulmuyor zaten yürüdüm 1 saat 300 kalori yaktım..hadi bakalım kaçamaksız atlatmak dileğiyle..

hala 69 um tartılamıyorum adet gelmek üzere şiştim doğal olarak adet sonrası inş..canım tatlı cekti tabi kaçamak yaptım..bugünkü menüm:

sabah domates salatalık peynir zeytin etimek

öğle:kıymalı kabak yoğurt 1 dilim etimek

akşam pırasa zeytinyağlı ama yağı cok az eşime ayrı yağlı yapmaya üşeniyorum diye azıcık yağ koyuyorum artık ben de yiyorum..yoğurt etimek 1 dilim...

kaçamak yapar mıyım bilemiyorum bisküvi falan kaçırsam bile 900 kaloriyi geçirmem...sağlıcakla kalın pes etmek yok bana 1aralık hedef 65....:kkk:

bugün pazartesi cumartesi tartılıcam hedefim 67 şu an 69um hala....2kiloyu nasıl atıcam bol su bol yeşil çay..cok az yemekle sadece azıcık 3 öğün planlıyorum çünkü takıldım ne zamandır 69 da kaldım:50:bu hafta inat haftam cünkü 1 aralığa az kaldı iddiam 65 kazanmam lazım ..

kısa bir mola verdim ama bugün 31ekim itibariyle diyetime başlıyorum yeniden kızlarrr..1aralık hedef 65...ummadıgım davetler oldu yedim malesef bozdum diyetimi kilo oldu 70 ...

şimdi kilo:70 hedef :65 tarih:1aralık 1ayda 5 kilooooo inş...artık bugünden itibaren ac uyuyacam akşam yemek yok baska carem yok vermem lazım 1 ayda 5 kiloyu:nazar::nazar::nazar:

Back
X