Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yenibosna bahçelievler şirinevler ve civarı hamişler anne adayları nedesınız
yenibosna bahçelievler şirinevler ve civarı hamişler anne adayları kim nerde hangi hastaneye gidiyor ve kaçıncı haftada ben yenibosnadayım 37 haftam doldu hizmet hastanesi sait beye giriyorum ve cok memnunum ya siz
yenibosna bahçelievler şirinevler ve civarı hamişler anne adayları kim nerde hangi hastaneye gidiyor ve kaçıncı haftada ben yenibosnadayım 37 haftam doldu hizmet hastanesi sait beye giriyorum ve cok memnunum ya siz
bende güngörende oturuyorum. hizmet hastanesine devam etmıyorum ama sait beyın cok iyi bir doktor oldugunu duydum. bende hizmet hastanesinde doğum yapmak istiyorum. nasıl bır dogum seklı düsünüyorsun. ücretleri arastırdınmı pekı. orası memorıal olmus bıraz tuzlu galiba.
canım benim fiyatlar deyısmedı sait bey cok ıyı bir doktor normal doğum 1080 hersey dahıl ıcınde bebeğın doğduğu zaman ki bir kac teste dahıl tavsıye ederım
merhaba,
oncelikle hamileliginiz hayirli olsun.
sizin ki kadar olmasa da ben de hamileyim:)
8. haftamizdayiz.
Bahcelievler Medikalpark Nevin Hanım a gidiyorum.
simdilik memnun sayilirim ama alternatif hastane ve doktor isimlerine de kulak kabartiyorum acikcasi.
38. haftaya girdikkkk
nerdeyimmm annemdeee :)))
son 2 haftamız Deryaaaa, geçmiyor amaaaa
sıcak kavuruyor beniiii
sezeryan olayım diyorum 2 hafta daha sıcağa dayanamam
ama annem bir yandan eşim diğer yandan olmaaaazzzzz son ana kadar normali bekle diyorrrr ((
her pzt kontrolüm var...
görüşürüz
38. haftaya girdikkkk
nerdeyimmm annemdeee :)))
son 2 haftamız Deryaaaa, geçmiyor amaaaa
sıcak kavuruyor beniiii
sezeryan olayım diyorum 2 hafta daha sıcağa dayanamam
ama annem bir yandan eşim diğer yandan olmaaaazzzzz son ana kadar normali bekle diyorrrr ((
her pzt kontrolüm var...
görüşürüz