yesilimsi Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2011 3.765 0 116 40 22 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilimsi #1 Nisa Hastanesi Muhabbet Hanımda normal yada sezeryan doğum yapan varmı? Benim doktorum doğum tecrübesi yaşayanları merak ediyorum.?
Nisa Hastanesi Muhabbet Hanımda normal yada sezeryan doğum yapan varmı? Benim doktorum doğum tecrübesi yaşayanları merak ediyorum.?
esraa86 benim aşk dolu yuvam... Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2009 5.598 2 156 İstanbul 9 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilimsi #2 yesilimsi .!.: Nisa Hastanesi Muhabbet Hanımda normal yada sezeryan doğum yapan varmı? Benim doktorum doğum tecrübesi yaşayanları merak ediyorum.? Genişletmek için tıkla... canım ben 3 aylık hamileyken gittim ona bi daha da gitmedim...
yesilimsi .!.: Nisa Hastanesi Muhabbet Hanımda normal yada sezeryan doğum yapan varmı? Benim doktorum doğum tecrübesi yaşayanları merak ediyorum.? Genişletmek için tıkla... canım ben 3 aylık hamileyken gittim ona bi daha da gitmedim...
yesilimsi Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ocak 2011 3.765 0 116 40 27 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi yesilimsi #3 esraa86 .!.: canım ben 3 aylık hamileyken gittim ona bi daha da gitmedim... Genişletmek için tıkla... neden şeker sorun mu yaşadın ki?
esraa86 .!.: canım ben 3 aylık hamileyken gittim ona bi daha da gitmedim... Genişletmek için tıkla... neden şeker sorun mu yaşadın ki?