Kızlar benim annem ve babam ben 5 yaşımdayken ayrıldılar ama yine de kopamadılar, annem kardeşime hamileyken tüm bağlar koptu tabi ama baba karakteri benim hayatımda varla yok arası oldu hep. Annem zaten evlenirken babamı hiç sevmemiş, annemin ilk nişanlısı trafik kazasında yaşamını yitirince, annem de babamla evlenmiş, başlarda babam annemin peşinden çok koşmuş ama evlenince tamamen değişmiş. Zaten düşman başına bi halam var, hala bekar ve acısını da bizden çıkarır hareketleri var. Babaannem deseniz Allah korkusunu zerre barındırmayan, varsa yoksa yiyeyim, içeyim ve gezeyim derdinde. Babam 2 yıl önce yeniden evlenmişti hem de annemin liseden çook yakın bir arkadaşıyla. Annemm bunu atlatamadı, babam olacak adamı sevmese bile bu yapılan ihanet sayılırdı.. Ben babamla görüşmeyi hiç tercih etmiyorum ama kardeşim küçük daha ve bi babaya olan ihtiyacı benden daha fazla mutlaka.. Ben artık baba yerine makyaj malzemesi, para, erkek arkadaş falan koydum ama o daha çok masum bi bebek.. Şimdi babamın karısı doğum yapmış ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.. Kardeşimi görmeye gitmeli miyim? Anneciğime kıyamıyorum, o benim bu dünyadaki tek varlığım.. Oraya gidecek olursam mutlaka o sakallı babaannemle, fellah halamın tacizlerine maruz kalıcam.. Nişanlanma olayını yüzüme vurcaklar yine.. Kafam çok karışık.. Ne öneriyorsunuz? Kardeşimi görmeye gitmem anneme ihanet olur mu?